Ha a pártok folyamatosan elzuhanyozza az összes melegvizet a bolylerból akkor mi a megoldás erre és még a számlába se ad bele akkor kitennétek a lakásból?
Figyelt kérdés
2023. febr. 10. 18:55
12/22 anonim válasza:
Aki ingyenelo azt akkor is kiraknam ha maradna melegviz..
13/22 anonim válasza:
Ezt hogy kell elképzelni? Mert amit írtál, az alapján ritka nagy barom a párod. Vagy nem tud róla, hogy elhasználja mindet? Mert akkor meg miért nem szólsz neki?
14/22 anonim válasza:
Hát szerintem te se vagy százas, ha ezt nem bírod vele megbeszélni, és ha a beszéd nem hat, akkor beelőzöd, és kiereszted az összes melegvízet, és akkor már érteni fog belőle.
15/22 anonim válasza:
Előbb meg kéne vele beszélni, nem egyből kirakni. Lehet a kérdező később ér haza, és nem tudja beelőzni a párját, a viszont nem tud róla, hogy elhasználja a melegvizet.
Amennyiben tud róla, hogy neked hideg vízben kell zuhanyoznod őmiatta, és nem érdekli, akkor az életemből is kidobnám, nem csak a lakásomból... Az ilyen max szexre jó.
16/22 anonim válasza:
Ha egy háztartásban élek a párommal alap, hogy mindketten belefizetünk a rezsibe és a lakhatás minden költségébe. Melegvíztől függetlenül.
Egyébként meg rá lehet szólni, hogy "zárd már el!"
17/22 anonim válasza:
Ha a párom, akkor meg tudom beszélni vele. Ilyen egyszerű.
Ha nálad ez nem működik, akkor már nincs párod, kukázhatod.
18/22 anonim válasza:
Most látom először a bojlert bolylerként. Most már mindent láttam. Amúgy meg kitenném a fszba, vagy fizeti a felét mindennek, vagy elmehet.
19/22 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy kisanyám, látom, nem elég a melegvíz. Ha még egyszer elhasználod az összeset, akkor te veszel új bojlert, vagy mehetsz Isten hírével. Egyből visszafogja magát.
20/22 anonim válasza:
Ha nő a párom, akkor mindent elnéznék neki és inkább fürödnék később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!