Ennek a gesztusnak mi a jelentése/értelme?
Figyelt kérdés
Tegyük fel egy ismerősöd mondd valami vicceset neked, és amikor elneveted magad, akkor megfogja a felkarod és gyorsan megnyomkodja párszor.
(És igen, nem tudom miért vagyok fent ilyenkor, nem tudok aludni és ilyenek jutnak eszembe🙃)
2023. febr. 10. 01:50
1/4 anonim válasza:
Még csak nem is hallottam róla hogy valaki ilyet csinálna. Ez szerintem a haverod ilyen egyedi hülyesége lehet.
2/4 anonim válasza:
Ez egyfajta "nyomatékosítás" a részéről, - amelynek valódi értelme nincs, - de ő megerősítve érzi magát azzal, hogy látja a reakcióidat.
3/4 anonim válasza:
Ugyanaz, mintha megbökdösne egy vicc után ahogy nevettek, kb csak örül, hogy nevettél a viccen
4/4 anonim válasza:
Méri a pulzusodat-orvosi tudása szerint, hogy élsz e még a haláli vicce után:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!