Mit választanál?
Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 19:32
21/29 anonim válasza:
Ez jogos gondolat)) de mivel alapból legálisan működöm, így fel sem merült bennem, de most, hogy mondod...
Egyébként miért fogalmazódott meg a kérdés? Te pl melyiket választanád?
22/29 A kérdező kommentje:
Ha legális akkor a többet.
2023. febr. 9. 12:36
23/29 A kérdező kommentje:
Igazából az a kérdés hogy van e elszámolási kötelezettség egy pénzöszeg birtoklása miatt vagy nincs?
Az oké hogy bennünk nem merül fel pl. a bankrablás de ettől másban meg felmerülhet.
Érdekes kérdés hogy akkor is lehet gond ha egyik bankból se hiányzik az összeg?
Mondjuk itt már gond van mert úgy tudom minden bankból hiányzik a pénz 99%-a...
2023. febr. 9. 12:47
24/29 anonim válasza:
Ha legális, persze, hogy a többet.
És egy újabb jó kérdés az eredetről ))
Hát kérdező ehhez kevés vagyok.
Jogász lesz az embered.
De jót dumálgattunk))
25/29 A kérdező kommentje:
Nem az eredet a kérdés hanem hogy nem bizonyítható
2023. febr. 9. 15:21
26/29 anonim válasza:
Ha nem bizonyítható attól még lehet illegális, innentől a lelkiismereted a döntő
27/29 A kérdező kommentje:
Mondom hogy legális. Csak nem bizonyítható és ez a kérdés hogy ilyenkor mi van.
2023. febr. 9. 18:09
28/29 anonim válasza:
én már nem írok semmit, nemhogy a válaszaim, de amit kérdeztem az is nulla százalékot mutat :D
29/29 A kérdező kommentje:
Én senkit se értékelek le max azt aki vulgaarisan szemelyeskedik. Aki válaszában próbálja pontosítani a kérdést azt végképp nem.
2023. febr. 10. 06:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!