Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha munkahelyen/suliban kell...

Ha munkahelyen/suliban kell tojnotok, akkor elmentek ott wc-re, vagy visszatartjátok amíg haza nem értek?

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 10:08
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
0%

Sokszor hashajtó teát iszom amitől vagy a suliban vagy a diákmelo helyen kap el a fosás, de szeretek publikus helyen WCzni különösen hascsikarassal fosni ha tiszta mert szeretem ha hallják körülöttem ha megy a hasam és csikar a pocim

Hashajtó teatol pedig elkezd csikarni a pocim majd futok a WCre fosni ahol szó szerint minden kirobban belölem 🥺

2023. márc. 26. 23:18
 22/23 anonim ***** válasza:

Ugye ez nem komoly kérdés?!

Majd egész nap tartogatom, mert csak! Ha kell, miért ne mennék el wc-re?! Ez a funkciója, nem?

Egyetemen, munkahelyen is simán szoktam tojni, ha épp ott kell. Minek tartogatnám és cipelném haza?! Mi értelme lenne? Jesszus!

2024. máj. 4. 09:12
 23/23 anonim ***** válasza:
Biztos nem megyek el a suliba nagy vécére. Gyakran még a kis dolog is nehezen megy. Viszont van olyan, aki nem érzi cikinek. Van egy bizonyos WC, ahol mindig ürülékszag van. XD
júl. 26. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!