Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha munkahelyen/suliban kell...

Ha munkahelyen/suliban kell tojnotok, akkor elmentek ott wc-re, vagy visszatartjátok amíg haza nem értek?

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 10:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Függ a körülményektől is. Voltam olyan helyen, hogy nem lehetett bezárni az ajtót, hanem fogni kellett. Inkább az állapotok miatt nem mennék el, nem azért, mert mindenki erről beszélne. Végszükség esetén persze muszáj.
2023. febr. 6. 15:57
 12/23 anonim ***** válasza:
44%
Megvárom amíg hazaérek. Nem zavar, ha más csinálja, de én akkor se tudom ott XDD
2023. febr. 6. 16:02
 13/23 anonim ***** válasza:
Suliban azért nem tudtam én se,mert nem lehetett normálisan bezárni az ajtókat. Az meg nem hiányzott, hogy rám nyissanak (bizonyos típusú lányok akkor is simán feltépték az ajtót,ha full látványosan kiraktam a lábfejem az ajtó alatt,amivel azt pluszba még tartottam is). Melóban nem okoz problémát :)
2023. febr. 6. 17:04
 14/23 anonim ***** válasza:

100 ilyen kérdés volt már, és ugyanazt mondom továbbra is:

Ha menni kell, akkor menni kell: nem szabad tartogatni, mert annál rosszabb lesz minden.

2023. febr. 6. 17:34
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
Ha foglalt a wc, rakok egy fészket a sarokba, abba tojok.
2023. febr. 6. 20:52
 16/23 anonim ***** válasza:
Annó úgy mentem, hogy ha nagyon muszáj volt, akkor becsöngetés után, és inkább késtem pár percet, minthogy kibeszéljenek meg kommentáljanak utána. (Csak ilyen "eltakart" WC-nk volt, nem normális fülkék)
2023. febr. 6. 20:54
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem soha nem is jön az inger,hogy dolgomat végezzem az iskola wcjében.Olyan állapotok vannak,hogy még pisilni se megyek el,mert nem jön az inger.Ha nagyon kellene és már alig bírom inkább hazamennék mivel viszonylag közel lakom a sulihoz.
2023. febr. 6. 22:27
 18/23 anonim ***** válasza:
Ott szarok egy jót, ahol épp lehetőség van rá.
2023. febr. 7. 01:13
 19/23 anonim ***** válasza:
Ártalmas visszatartani, lehet, utána székrekedése is lesz az embernek.
2023. febr. 8. 11:33
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha szarni kell, akkor szarni kell, nem fogok ott szégyellősködni
2023. márc. 22. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!