Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik külföldről jöttetek...

Akik külföldről jöttetek haza, volt ilyen gondotok?

Figyelt kérdés

Vannak az emberek akik annyira a helynek a szerelmesei ahonnan jöttem, hogy ingyenes idegennyelvi tanárnak néznek engem és ingyenes fordítónak. Azt vettem észre, hogy más hozzám hasonló órákig tudna beszélgetni a helyről meg a nyelvről és szívesen fordít le bármit, akár több oldal szöveget ingyen, de nekem ehhez nincs türelmem. Amikor valaki odajön, hogy most tanulja az idegennyelvet és beszélgessek vele, aztán minden mondatomnál kétszavanként megállít, hogy minden szónak kérje a jelentését és a szinonímáit vagy a ragozását vagy átküld több dokumentumot, hogy azt mind fordítsam le magyarra, mert érdekli, vagy nézzek meg egy 20 perces videót és meséljem el neki ki mit mond, ideges leszek, mert nem voltam ennyire szerelmes a helybe ahol éltem, attól függetlenül, hogy szerettem ott élni és jó rá emlékezni.

Más külföldről hazajött embernek is van ilyen gondja? Vagy csak egyedül én vagyok ilyen?

2022. aug. 10. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Miért nem maradtál ott, ha utálod az embereket.

Amúgy nagyon rá vagy kattanva az "ingyenre".

Amúgy te is éppen "ingyen" szívességet kérsz -a kérdéseddel- vadidegen emberektől.

Erre mit lépsz??!

2022. aug. 10. 17:41
 2/3 anonim ***** válasza:
93%

Igen.

Nem egy olyan talál be aki ki akar menni vmi szakiparba hogy tanitgassam neki az idegennyelvet.

Persze eszükbe nem jutna h fizetnének is érte. De ha én kérném, még meg is sérteném őket.

Szóval teljesen ingyen állitsak a tanitashoz ossze egy tematikát nekik hogy ne random adagoljak nyelvtant vagy bármit, hanem szépen felépítve, ügyeljek a köznyelvre, a leghasznalatosabb szuksegesebb szokincs felépítesre, adjak házikat gyakorolni, ellenőrizgessem, aztán erre szánjam az időmet legyen nálam mindig hapták rend hogy ne beszeljenek ki, vagy mászkálgassak én hozzá nem haverságbol hanem ingyendolgozni es ne késsek meg semmi, aztan nyomonkovessem, ha hívogatnak, hogy ez az mit jelent, meg beszeljek már én helyette átadja, stb

Es a legrodszabb nekem tudod mi?

Hogy marhára nem érdekelnek senkit az elményeim vagy amikrol mesélnék, vagy a terveim pl újra kimenni vagy úgy egyaltalán az hogy mi van velem, hanem ha azt mondom kint voltam hazajottem csak magukra gondolnak hogyan kérjenek kolcson, vagy kellenék nyelvet tanulni gyakorolni. Én meg le vagyok sz.rva.

2022. aug. 10. 18:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nem attól függ hogy mennyire szereted a helyet ahol éltél(?) hanem hogy mennyire hagyod hogy kihasználjanak. Nagyon jó látod, ingyenes nyelv tanárnak néznek, és rabolják az idődet meg az energiádat. Sajnos vannak ilyen emberek akik meglátják a lehetőséget, és rád szállnak. Én is imádom Angliát, de attól még nem fordítanék le több oldalt a nevezetességeiről.
2022. aug. 10. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!