Miért hiányzik belőlem az apai ösztön?
Sokunkból hiányzik ez, férfiakból és nőkből is. Én ugyanígy vagyok ezzel, nagyon cukik, de hiába próbáltam sokáig, nem tudtam magam elképzelni abban a szerepben, hogy majd tologatom a sajátomat, olyan bizarr, egyáltalán nem vágyom rá.
Van, akinél idővel megjön, van, akinél soha.
Én soha nem akarok gyereket.
35 N
Kérdező, hacsak az állati énünkre gondolunk vissza, a hímek sosem gondoskodtak a gyerekükről.
Ellenben a nőstények....
És akkor itt a sok nőstény, aki: "én soha nem akarok gyereket"
no komment.
Igy van ! Semmit nem tudsz mi /miért!
Amugy sincs közöd hozzá.
Sosem tudom megérteni miért fáj egyeseknek ha valaki nem akar szaporodni.Mi a franc közöd van hozzá?
Ha most azt érzed, akkor ne is vállalj. De én 3 gyerekes anyukaként azt látom, hogy az apai ösztön, vagy az apasághoz aló viszony, az apai lét, az a férjem esetében folyamatosan változott, alakult.
Szerintem, amikor megtalálod azt a valakit, akivel együtt akarsz élni, akkor lehet megjön a vágy, hogy gyereked is legyen.
Aztán, amikor a kezedbe fogod a gyerekedet, akkor lehet elolvadsz tőle, de az is lehet, hogy csak akkor kezdesz majd el kötődni hozzá, amikor már nagyobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!