Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiányzik belőlem az...

Miért hiányzik belőlem az apai ösztön?

Figyelt kérdés
Nincs meg bennem az, ami apához váláshoz kell. Aranyosak a babák, meg minden, de úgy érzem, én nem szeretnék gyermeket. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok, hogy miért hiányozhat belőlem ez.

2023. febr. 5. 22:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
Ezzel nincs semmi probléma, sokan vagyunk, akik sosem akarnak gyereket. Ettől nem vagy kevesebb. 30N
2023. febr. 5. 23:20
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Lehet csak későn érő vagy.
2023. febr. 5. 23:41
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem a megfelelő párral vagy.
2023. febr. 6. 00:22
 14/21 anonim ***** válasza:
63%

Sokunkból hiányzik ez, férfiakból és nőkből is. Én ugyanígy vagyok ezzel, nagyon cukik, de hiába próbáltam sokáig, nem tudtam magam elképzelni abban a szerepben, hogy majd tologatom a sajátomat, olyan bizarr, egyáltalán nem vágyom rá.

Van, akinél idővel megjön, van, akinél soha.

2023. febr. 6. 00:42
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
Én sosem akartam.Soha! Voltak pasijaim. De aztán megismertem életem szerelmét,és tőle pedig nagyon akartam. Lett is. Mástól nem kéne.
2023. febr. 6. 00:49
 16/21 anonim ***** válasza:
68%

Én soha nem akarok gyereket.

35 N

2023. febr. 6. 03:38
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, hacsak az állati énünkre gondolunk vissza, a hímek sosem gondoskodtak a gyerekükről.

Ellenben a nőstények....

És akkor itt a sok nőstény, aki: "én soha nem akarok gyereket"

no komment.

2023. febr. 6. 04:20
 18/21 anonim ***** válasza:
58%

Igy van ! Semmit nem tudsz mi /miért!

Amugy sincs közöd hozzá.

Sosem tudom megérteni miért fáj egyeseknek ha valaki nem akar szaporodni.Mi a franc közöd van hozzá?

2023. febr. 6. 05:01
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem fáj csak gáz. Pláne bizonygatni. Ha én vmit nem akarok,azt le is sz.rom. Nem bizonygatom naponta.
2023. febr. 6. 08:04
 20/21 Kolyokfoglalkoztato válasza:

Ha most azt érzed, akkor ne is vállalj. De én 3 gyerekes anyukaként azt látom, hogy az apai ösztön, vagy az apasághoz aló viszony, az apai lét, az a férjem esetében folyamatosan változott, alakult.

Szerintem, amikor megtalálod azt a valakit, akivel együtt akarsz élni, akkor lehet megjön a vágy, hogy gyereked is legyen.

Aztán, amikor a kezedbe fogod a gyerekedet, akkor lehet elolvadsz tőle, de az is lehet, hogy csak akkor kezdesz majd el kötődni hozzá, amikor már nagyobb lesz.

2023. febr. 6. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!