Miért hiányzik belőlem az apai ösztön?
Figyelt kérdés
Nincs meg bennem az, ami apához váláshoz kell. Aranyosak a babák, meg minden, de úgy érzem, én nem szeretnék gyermeket. Ettől függetlenül kíváncsi vagyok, hogy miért hiányozhat belőlem ez.2023. febr. 5. 22:01
2/21 anonim válasza:
Semmi nem hiányzik belőled. Ez a férfiak többségénél még csak nem is akkor jön, amikor baba születik, hanem, amikor már lehet apás programokat csinálni a kicsivel.
3/21 anonim válasza:
Majd ha lesz valaki, akivel családot akarsz alapítani, megjön az.
4/21 anonim válasza:
Mert ilyen nincs. Ez a már létező gyerekkel alakul ki.
5/21 anonim válasza:
Így születtél. Én még csak nem is szeretem a gyerekeket, nem találok bennük aranyosnak semmit. Idegesítenek. Ez van.
6/21 A kérdező kommentje:
Úgy érzem néha, hogy egy defektes roncs vagyok, egy olyan ember, aki jóval kevesebbet ér másoknál.
2023. febr. 5. 22:15
7/21 anonim válasza:
6-os, hát ez szomorú. Biztos megvan rá az okod. De ha így érzed, akkor tegyél ellene, fejleszd magad.
8/21 anonim válasza:
Tehát akkor itt nem a szülői ösztönnel van a baj, hanem egyéb dolgokkal...
9/21 anonim válasza:
Ehh...hát itt nem az apaság hiányáról van szó, hanem inkább súlyosabb önértékelési problémáid vannak.
10/21 anonim válasza:
Szerintem ha már felteszed ezt a kérdést, nem biztos hogy hiányzik belőled. Csak szunnyad. Evolúciós okokból a férfiakban nincs akkora késztetés erre. Majd ha megszeretsz valakit akivel esetleg a gyerek mellett döntötök, akkor
viszont jön majd a védelmező apuka ösztön. Valószínűleg a mélypont miatt látod most így. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!