1/7 anonim válasza:
Eleg nehéz ezt megfogalmazni...
Sztem valami olyasmi,hogy tudod, hogy a gyerekednek mire van szüksége. Szavak nélkül is akár. Amíg baba addig ugye érthető, nem tudja elmondani mi kell neki vagy mi kínja-baja van. Később ugyanez a működés "maradéka", függetlenül a szavaktól.
De valahol az is benne van, hogy mondjuk otthont teremtsen, hogy az kényelmes legyen a gyereknek, biztonságos stb.
Meg kicsit a védelmezés is benne van.
2/7 anonim válasza:
Az utódgondozási tevékenységet, amely az állatvilágban és az embernél is megfigyelhető, és kiterjedhet a saját utódon kívül egyéb fiatal egyedre is, akár eltérő fajból.
3/7 anonim válasza:
Szerintem összességében a gondoskodásra való késztetést. Mert anyai ösztöneink lehetnek olyan emberek vagy állatok felé is, akik nem a gyerekeink.
4/7 anonim válasza:
Nekem mondták már, hogy ha éhezne az anyuka és a gyerek, akkor az anya a saját kezét levágná, hogy megehesse a gyerek.
5/7 anonim válasza:
Aki minimum lelép terrorizálo hazasságbol /kapcsolatbol ahol gyerek van. A legtobb anya pedig marad.
6/7 anonim válasza:
5.vagyok
Na meg is érkezett egy gyöngyszem anyuka
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..
7/7 anonim válasza:
Magyarországon azt, ha minden különösebb indok nélkül is "rugdos" mindenkit a nő a környezetében - a "gyermeke védelmére" hivatkozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!