Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok kövér nő ha lefogy miért...

Sok kövér nő ha lefogy miért veszti el a humorérzékét?

Figyelt kérdés
2023. febr. 5. 20:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
Mert nem értem, hogy az 1-es miért érzi úgy, hogy vékonyként hülye pitsának kell lenni :D Ráadásul csak ez motiváljon a fogyásban…van baj a toronyban.
2023. febr. 5. 21:26
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
1-es vagyok. Nem annak kell lennem, hanem LEHETEK. Kövérként kell személyiség, amit szeretnek az emberek. Akkor is mosolyognom kellett, amikor nem akartam. Többet kellett vicceskednem, többet kellett eltűrnöm, ami fájt. Most vághatok pofákat, amikor az jön. Forgathatom a szemem. Odaszúrhatok másoknak, ha bántanak. Lehetnék egy nagyon szar ember, akkor is több ember venne körül a külsőm miatt, mint egy jó embert a belseje miatt.
2023. febr. 5. 21:31
 13/19 anonim ***** válasza:
44%

11.nek

Légyszíves olvasd el még néhányszor az 1. választ!

Kíváncsi leszek mikor esik le a tartalma!

Ja és nem az 1. vagyok, csak értelmezem amit olvasok.

2023. febr. 5. 21:31
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
A zsírral együtt a humor is lefogy a szervezetükből.
2023. febr. 5. 23:59
 15/19 anonim ***** válasza:
41%
Az 1esnek/12esnek teljesen igaza van. Én magas vagyok,hozzá 60kg,ami még mindig nem kövér. De amikor 53-55 kg voltam, valóban bármit megtehettem. Így,hogy inkább átlagos,mint vékony vagyok,tényleg többet vicceskedem. Tényleg úgy érzem,ez kell,hogy jobban elfogadjanak. Ez egy ösztönös dolog lehet,mert senkinek nincs bizonyitani valóm, a férjem utálta,amikor sovány voltam, a barátaim sem szerettek jobban, és én is jobban érzem magam fizikailag ebben a súlyban. Szóval ez tök érdekes.
2023. febr. 6. 00:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Én azt látom, hogy a kövér nők közül van az a réteg, aki azért tűnik humorosnak, mert látja, hogyha vicceskedik vagy ha nevetgél a srácok poénjain, akkor még talán be tud illeszkedni, mert amúgy vagy levegőnek nézik, vagy szekálják (és ez sajnos jellemző dolog, főleg iskoláskorban)... na, ezek azok, akiknek súlyvesztés után már nem kell ezt a maszkot viselniük, mert az is jellemző sajnos, hogyha jól nézel ki, akkor fogják a társaságodat keresni akkor is, ha egy merő undormány személyiséged van, pláne akkor, ha alapvetően okés, csak nem egy mókamiki. Aki magától humorbomba, az nem fogja elveszteni a humorérzékét fogyás után, ismerek nem egy ilyen csajt, ugyanolyan viccesek, mint 20-30 kilóval nehezebben.
2023. febr. 6. 16:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem 2x kérdezték meg férfiak, hogy kövér voltam-e fiatalabb koromban, és mindkétszer rákérdeztem, hogy honnan tudják. Az egyik azt mondta, "van személyiségem", a másik azt, hogy "mindenről tudok beszélni".

Lehet, hogy ők ezt bóknak szánták, de a barátnőim többsége mindig sovány volt, és ugyanúgy volt személyiségük, és rengeteg értelmes dologról beszélgettünk. Szóval inkább arra világított ez rá nekem, hogy ha valaki csinos, akkor nem nagyon érdekli a srácokat, hogy mi mondanivalója van.

2023. febr. 6. 16:42
 18/19 anonim ***** válasza:
54%
Hát nem tudom, én nem sok vicces kövéret ismerek, inkább rosszindulatú savanyú uborkák.
2023. febr. 6. 16:51
 19/19 anonim ***** válasza:

"ha valaki csinos, akkor nem nagyon érdekli a srácokat, hogy mi mondanivalója van."

Igen, az a lényeg, hogy ha jól nézel ki, akkor a többi nem számít, mindenhol befogadnak.

Ha meglátják, hogy kövér vagy, akkor alapból elutasítanak, mert meg sem akarnak ismerni, taszítja őket a külsőd és érdektelen a belsőd.

"Kövérként kell személyiség, amit szeretnek az emberek. Akkor is mosolyognom kellett, amikor nem akartam. Többet kellett vicceskednem, többet kellett eltűrnöm, ami fájt. Most vághatok pofákat, amikor az jön. Forgathatom a szemem. Odaszúrhatok másoknak, ha bántanak. Lehetnék egy nagyon szar ember, akkor is több ember venne körül a külsőm miatt, mint egy jó embert a belseje miatt."

Nagyon jó megfogalmazás és igaz!

Egy kövérnek sokkal többet kell pedáloznia, hogy elfogadják, míg egy csinos pusztán a megjelenésével elfogadtatja magát és semmit nem kell tennie azért, hogy szeressék, de akkor is szeretni fogják, mert hú de jól néz ki és vele mutatkozni kiváltság, dicsőség, siker..

2023. febr. 6. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!