Sok kövér nő ha lefogy miért veszti el a humorérzékét?
11.nek
Légyszíves olvasd el még néhányszor az 1. választ!
Kíváncsi leszek mikor esik le a tartalma!
Ja és nem az 1. vagyok, csak értelmezem amit olvasok.
Tőlem 2x kérdezték meg férfiak, hogy kövér voltam-e fiatalabb koromban, és mindkétszer rákérdeztem, hogy honnan tudják. Az egyik azt mondta, "van személyiségem", a másik azt, hogy "mindenről tudok beszélni".
Lehet, hogy ők ezt bóknak szánták, de a barátnőim többsége mindig sovány volt, és ugyanúgy volt személyiségük, és rengeteg értelmes dologról beszélgettünk. Szóval inkább arra világított ez rá nekem, hogy ha valaki csinos, akkor nem nagyon érdekli a srácokat, hogy mi mondanivalója van.
"ha valaki csinos, akkor nem nagyon érdekli a srácokat, hogy mi mondanivalója van."
Igen, az a lényeg, hogy ha jól nézel ki, akkor a többi nem számít, mindenhol befogadnak.
Ha meglátják, hogy kövér vagy, akkor alapból elutasítanak, mert meg sem akarnak ismerni, taszítja őket a külsőd és érdektelen a belsőd.
"Kövérként kell személyiség, amit szeretnek az emberek. Akkor is mosolyognom kellett, amikor nem akartam. Többet kellett vicceskednem, többet kellett eltűrnöm, ami fájt. Most vághatok pofákat, amikor az jön. Forgathatom a szemem. Odaszúrhatok másoknak, ha bántanak. Lehetnék egy nagyon szar ember, akkor is több ember venne körül a külsőm miatt, mint egy jó embert a belseje miatt."
Nagyon jó megfogalmazás és igaz!
Egy kövérnek sokkal többet kell pedáloznia, hogy elfogadják, míg egy csinos pusztán a megjelenésével elfogadtatja magát és semmit nem kell tennie azért, hogy szeressék, de akkor is szeretni fogják, mert hú de jól néz ki és vele mutatkozni kiváltság, dicsőség, siker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!