Ha nem iszom alkoholt és nem is dohányzom, akkor már unalmas férfi társaság vagyok?
Sziasztok!
Picit több mint 1 éve tettem le az alkoholt végleg. Előtte sem mérték nélkül fogyasztottam, de az ízét igazán egynek sem élveztem, ha nem ittam nem hiányzott. Dohányozni soha életemben 1-2 szál kipróbálásán túl. Nem zavar, ha közelemben alkoholt fogyasztanak, de a dohányfüstöt csak egy darabig tolerálom.
Középkorú férfiként azt vettem észre tapasztalataim alapján, h ezek a tulajdonságaim nem előnyösek társkeresés szempontjából és néha mint munkahelyi, mint ismerősi megbeszélésekből is kimarad(hat)ok a dohányzás elutasítása miatt.
Én fújom fel ezt a történetet, vagy más is jár(t) ebben a cipőben?
A dohányosok azt hiszik le kell nézni azt aki nem cigizik. Pedig ez nem igaz. Én azt tartom “gyengének” aki dohányzik..
undoritó szokás.
2 voltam :)
10, 11 válaszoló, igazatok van!
12, igaz nem vagyok gazdag, de aki igazán ismer unalmasnak nem tart.
Te fújod fel, nem ezért vagy unalmas.
Az azért igaz, hogy a cigiszünet pletykáiból kimaradsz, de az meg nem nagy dolog
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!