Ha az lenne itt mint most Ukrajnában - (kényszersorozás) - mit tennél?
Nem is kell 24 órán át pásztázni helikopterrel elég akkor ha a kamera mutat valamit. Ja és feltalálták a hőkamerát is, azon latszik hogy őz vagy szarvas e vagy ember. Esetleg ha egy majom kószál arrafelé akkor lehetnek félreértések.
Ja és nem a magyar néphadseregnek megnevezett bohóckodásra kell gondolni határőrség címén.
Csak még mindig az elmélet és a gyakorlat. Egy totál kopár területen viszonylag jól be lehet látni kamerával a területet valóban, nálunk viszonylag kevés a sivatag.
Annak is van ideje míg a helikopter vagy az őrjárat odaér ha észlelnek valamit, itt visszatérünk oda, hogy a valós védelemhez nagyon sűrűen kell őröket elhelyezni tehát megint az emberigény....
Mikor anno a koronavírus még csak Kínában volt, már akkor mondtam itt gyk-n is, hogy ez ide fog érni. Kb mindenki lehurrogott.
Mikor 2021 végén azt mondtam, hogy támadni fognak az Oroszok, mindenki lehurrogott.
Most azt mondom 2023 végén, 2024 elején a NATO is háborúban fog állni. Lehet lehurrogott, lehet lepontozni. De nem szoktak csalni a megérzéseim.
Én legkésőbb Márciusban taposok innen. Már megvan a jegy, megvan a meló. Mindent elintéztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!