Ha az lenne itt mint most Ukrajnában - (kényszersorozás) - mit tennél?
Az oroszok ellen semmi pénzért nem harcolnék. Az ukránok ellen már megfontolnám. Oroszországban főhír volt, hogy az ukrán nemzeti gárda egyik neon@ci vezetője azt nyilatkozta, hogy "miután levertük az oroszokat, a másik irányba fordulunk és Budapest fog nagyon pislogni". Az orosz ismerőseim nem értették, hogy mi a gondjuk nekik Budapesttel. Hát az, hogy utálnak minket. Szóval, utánajártam a hírnek, megkerestem az eredeti nyilatkozatot és tényleg ezt mondta, nem orosz propaganda.
De NATO tagállamként kizárt, hogy Ukrajna ellen harcolunk, úgyhogy nem NATO országban kérnék menekültjogot. Nem fogok meghalni a korrupt, fajgyűlölő ukránokért.
#12, tudsz olvasni?
"Szóval, utánajártam a hírnek, megkerestem az eredeti nyilatkozatot és tényleg ezt mondta, nem orosz propaganda."
Tudod ezt értelmezni? Mivel én beszélek oroszul, utána tudtam járni és a saját fülemmel hallottam, hogy mit mond. Ezen mit nem lehet megérteni? Nem én találtam ki.
Úkrajna ijen: rósz
Óroszország ijen: lyó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!