Facebook,Instagramm vagy Tik-Tok károsabb az emberiségre?
Figyelt kérdés
ha csak egyet lehet mondani#facebook tiktok insta
2023. febr. 1. 15:13
2/21 anonim válasza:
A sok agyatlan, aki agyatlan dolgokra használja.
3/21 anonim válasza:
A TikTok szerintem mindennek a legalja.
4/21 anonim válasza:
Mindhárom attól függ hogy mire/hogyan használja az ember.
A tiktokról hallom a legtöbb rosszat, de nekem meg nincs tiktokom szóval nem tudom első kézből hogy milyen.
6/21 anonim válasza:
Tőbb visszaélésre adnak lehetőséget kamuk ostobaságok terjesztésére is kiválóak, de hasznos fontos infók is akadnak rajtuk. Többségben reklám magamutogatás pénzszerzés de kevesebb hasznos tulajdonsága mellett még elviselhető .
9/21 anonim válasza:
A hülyeség. Hogy azt a tévében látja vagy a neten, netalántán élőben valami lepukkant helyen, teljesen mindegy.
A TikTok csak egy eszköz. Hogy vicces japán nyelvoktatót követsz rajta, vagy egy seggrázós pitsát az a saját döntésed.
10/21 anonim válasza:
#8:
Hát mondjuk az, hogy ami ott van, annak a 90%-a értelmetlen ökörködés hülyegyerekektől vagy infantilis felnőtt emberektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!