A Tiktok párbajnak mi a lényege?
Oké de mit csinálnak olyankor? Mi a lényege?
Látom, hogy kapják az ajándékokat, de azoknak mi a funkciója?
A párbajt sajnos én sem értem, gondolom az, hogy ki gyűjt össze több ajándékot? (Mármint ha Zsófi meg Bori elkezdenek együtt egy live-ot akkor ki küld több ajándékot, Zsófi vagy Bori követpi)
Ezek az ajándékok meg annyit jelentenek, hgy te vegyek a tiktokról kreditet s egy-egy ajándék különböző kreditbe kerül, talán 1 kredit rózsa.
Azzal, hogy te ezt megveszed és felhazsnálod lénegben a tiktoknak fizetsz és, ha jól tudom, a tikotkereknek is jut eből pár cent live nézőként vagy ajándékküldőnként, ami annyit jelentene hogy eg nagyon jó napon 20 dolcsi összejönne.
Kócostól nagyon köszönöm neked a választ!
Már kezdem érteni a leírásod alapján. :D Én tegnap láttam egyet. Ott ujjongtak ha rózsát, meg mini hangszórót meg mit tudom én mit kaptak. Akkor ezt pénzért veszik a nézők. Az szép.. Mert làttam, hogy van olyan ember aki rengeteget küldött a live alatt. Ki költ ilyenekre... Ez valóban nagyon èrtelmetlenség.
Ment a zöld Neked!
Hajnalban megvilágosodtam.
Egyrészt a két tiktokker versenyez egymással, hogy kinek a követője küld több szívet, rózsát, ajándékot.
Másrészt a követők is versenyeznek, hogy ki küld több cuccot.
Ha szívet küldesz (duplán rányomsz a képernyőre), az 3 pont, de csak egyszer ér, tehát akár 1 akár 300 szívet küldtél, az 3 pont.
Ha rózsát, az több pont, ahogy több pont minden ajándék.
Ha nézed a párbajnál a két tiktokker videója alatt a sarokba van 3-3 nagyon kis képecske, ha azok közül rányomsz annak a 3 kis képes karikájára, akinek a livejába bementél, láthatsz egy listát, hogy a követők közül ki hányadik helyezést ér el, magad is láthatod a listán, ha pl szívet küldtél. Ezeket akik a listán lesznek motivátornak, nem versenyzőnek hívják, tehát, akik szívet, rózsát, corgyt, akármit küldtek, a motivátorok.
Amikor letelik a 4 perc, akkor a két tiktokkernél mindkét győztes motivátor MVP lesz,aminek nem tudom még a funkcióját, de a lényeg, hogy egy MVP felirat kerül a szóbanforgó listán a neved mellé és a nevedet is bemondják a liveban.
Továbbá magát a tiktokkereket is láthatod, mennyiszer győztek, a felső sarokban a képük felett oda van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!