Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A Tiktok párbajnak mi a lényege?

A Tiktok párbajnak mi a lényege?

Figyelt kérdés
Új vagyok a tiktokon. Nem értem mi ez a párbaj.
2022. ápr. 13. 20:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Azta! Nagyon köszönöm!!

Az a baj nekem borzasztóan akad a live telefonon. Mikor belenézek, kb egy perc és már akad a kép meg a hang is. Nézhetetlen. Pedig frissítettem az alkalmazást, töröltem a gyorsítótárat, de semmi nem segít. Laptopon megy normálisan csak, de ott meg nem mutatja az ajándékokat meg az eredményeket live közben.

2022. ápr. 16. 09:22
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
Ki tudja hangosabban mondani az igazát! 😀😀
2023. máj. 24. 17:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 hát nekem úgy az egész tiktok akad tavaly év vége óta, úgyhogy le is töröltem a rákba, csak idegesített engem így a végén! Bár lehet azért is van mert már öreg a telefonom, de attól még kellemetlenül érintett, bizonyos videók nézegetése miatt!
2023. máj. 24. 17:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Van itt pénz... Mindenki sír, de ilyenekre kiadják a pénzt. Persze anyuci és apuci megkeresett bérét. Szégyen!
2024. máj. 22. 20:33
 15/17 anonim válasza:
Anyuci, meg apuci pènzèből biztos nem
2024. jún. 21. 14:17
 16/17 anonim válasza:
És ezeknél a az élő párbajoknál minden pénzbe kerül, magyarul a hozzászóláson kívül már egy like vagy ajándék is pénzbe kerül nekem? Új vagyok tiktokon..
jan. 7. 20:17
 17/17 anonim válasza:
Úgy értem hogyha egyik ismerősnek nézem az élő párbaját akkor nem tudok csak simán írni meg likeot nyomni..mi kerül pénzbe és mi nem? Mert nyilván ilyenre nem fogok pénzt kiadni.
jan. 7. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!