Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen kapcsolatban vagy...

Milyen kapcsolatban vagy unokatesóiddal, másodunokatesóiddal?

Figyelt kérdés
2023. jan. 31. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Másodunokatesókkal távoli, max köszönőviszony.

Unokatesóimmal a legszorosabb, legjobb barátaim egyike

2023. jan. 31. 18:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én unokatesóimmal 15 éve nem beszéltem és ha felkeresnének se állnék szóba velük. Ha enyi ideig nem tárgyaltunk, ezután már nem is kell.
2023. jan. 31. 18:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Sajnos semmilyen. Azokhoz a rokonokhoz húz, akiktől sok pénzt meg ajándékot kapott. Majd elcsodálkozik, amikor rájön, hogy utánam mindent ő örökölt volna, de így...
2023. jan. 31. 18:27
 4/10 anonim ***** válasza:

Unokatesókkal jó. Még általános sulisok, én meg a 30 fele megyek szóval nem vagyunk olyan értelemben barátok”, inkább mintha unokaöcséim lennének. Én nem tervezek gyereket szóval kicsit ők a “gyerekpótlékaim”, van kiknek ajándékot venni meg tudok kicsikkel játszani. 😅

Másodunokatesókkal változó, van aki jó barátom, van akivel semmi kapcsolatot nem tartok, tizen-x éve nem láttam és nem beszéltünk. (Nincs harag, csak nincs igény a kapcsolattartásra)

2023. jan. 31. 18:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Önállóan elmenni hozzájuk-, vagy ők hozzám nem szoktunk, telón-, vagy más eszközön nem tartjuk a kapsolatot. Távol is élünk egymástól, de lényegében nincs semmilyen szoros kapcsolat köztünk...
2023. jan. 31. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Röviden, tudok a létezésükről. Sokukkal 25-30 éve nem beszéltem
2023. jan. 31. 19:35
 7/10 anonim ***** válasza:

Másodunokatesókról nem tudok semmit sem. Anyai ágon lévő unokatesóim több, mint 10 éve nem láttam, illetve nem is vagyunk beszélőviszonyban, de anya sem a testvérével. Pár hete viszont a szüleim összefutottak a (közülük) legfiatalabbal, úgy játszotta el, hogy nem ismeri fel őket, hogy közben állítólag amúgy teljesen egyértelmű volt, hogy de..

Apai unokatesóimmal viszont egész közeli a kapcsolatunk. Ha nem is külön-külön, akkor tömbösítve megünnepeljük egymás szülinapját, névnapját, karácsonyozni is közösen szoktunk. Illetve, amióta az idősebb menyasszony lett, több közös programot is szervez a tesójával, és velem, meg az utóbbi időben a tágabb családdal is. Nem beszélgetünk sokat a programoktól eltekintve, de akkor azért a nagyját pótoljuk.

22/L

2023. jan. 31. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:

A mi családunkban pont az a helyzet áll fent apai ágon, hogy a másodunokatesóimmal sokkal jobban hasonlítunk egymásra mint az unokatestvéreimmel. Apai nagypapámék HATAN voltak testvérek, és hirtelen nem is tudom megmondani hány masodunokatestvérem van. :D De amelyikekkel tartom a kapcsolatot, ( 3 másodunokatesómmal) ővelük nagyon szoros a viszonyom, nagyon szeretem őket és ők is engem. Másodunokatesók, mégis mindegyikükre hasonlítok vagy külsőre és belsőre egyaránt, vagy csak külsőre. Még az érdeklődési körünk is majdnem ugyanaz. ( mindhárman faiparban dolgozunk és kistelepülésen élünk így munkakapcsolat is van köztünk, minimum hetente találkozunk a munka miatt is)

Anyai ágról csak unokatestvéreim vannak de már vagy 6 éve semmit nem tudok róluk és nem is érdekel mi van velük. Talán a világ legpökhendibb és kihaénnem típusú emberei akik azt hiszik ők xarták a spanyolviaszt. Szerencsére semennyire nem hasonlítok rájuk belülről csak külsőre egy kicsit.

33/F. Másodunokatesók és unokatestvérek is ilyen korúak.

2023. jan. 31. 21:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Másodunokatestvéreimet egyáltalán nem ismerem, annyit tudok, hogy sokkal idősebbek nálam.

Unokatestvereimmel gyerekkoromban jó kapcsolatom volt, de felnőttként már nem igazán szoktunk találkozni sajnos.

2023. febr. 1. 06:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy unokabátyám és egy unokanővérem van, egyikkel sem beszélek.

Igazából elég arrogáns a családjuk (unokanővérem kivételével), szüleim muszájból elmennek összejövetelekre évente 1-2x, de ennyi.

Unokanővéremnek köszönök erőt véve magamon, mert sokszor összefutunk utcán, de vele sem erőltetem a beszélgetést.

Nem is nagyon vágyom ilyen gyerekmániás zabagép társaságba.

2023. febr. 1. 09:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!