Milyen kapcsolatban vagy unokatesóiddal, másodunokatesóiddal?
Másodunokatesókkal távoli, max köszönőviszony.
Unokatesóimmal a legszorosabb, legjobb barátaim egyike
Unokatesókkal jó. Még általános sulisok, én meg a 30 fele megyek szóval nem vagyunk olyan értelemben barátok”, inkább mintha unokaöcséim lennének. Én nem tervezek gyereket szóval kicsit ők a “gyerekpótlékaim”, van kiknek ajándékot venni meg tudok kicsikkel játszani. 😅
Másodunokatesókkal változó, van aki jó barátom, van akivel semmi kapcsolatot nem tartok, tizen-x éve nem láttam és nem beszéltünk. (Nincs harag, csak nincs igény a kapcsolattartásra)
Másodunokatesókról nem tudok semmit sem. Anyai ágon lévő unokatesóim több, mint 10 éve nem láttam, illetve nem is vagyunk beszélőviszonyban, de anya sem a testvérével. Pár hete viszont a szüleim összefutottak a (közülük) legfiatalabbal, úgy játszotta el, hogy nem ismeri fel őket, hogy közben állítólag amúgy teljesen egyértelmű volt, hogy de..
Apai unokatesóimmal viszont egész közeli a kapcsolatunk. Ha nem is külön-külön, akkor tömbösítve megünnepeljük egymás szülinapját, névnapját, karácsonyozni is közösen szoktunk. Illetve, amióta az idősebb menyasszony lett, több közös programot is szervez a tesójával, és velem, meg az utóbbi időben a tágabb családdal is. Nem beszélgetünk sokat a programoktól eltekintve, de akkor azért a nagyját pótoljuk.
22/L
A mi családunkban pont az a helyzet áll fent apai ágon, hogy a másodunokatesóimmal sokkal jobban hasonlítunk egymásra mint az unokatestvéreimmel. Apai nagypapámék HATAN voltak testvérek, és hirtelen nem is tudom megmondani hány masodunokatestvérem van. :D De amelyikekkel tartom a kapcsolatot, ( 3 másodunokatesómmal) ővelük nagyon szoros a viszonyom, nagyon szeretem őket és ők is engem. Másodunokatesók, mégis mindegyikükre hasonlítok vagy külsőre és belsőre egyaránt, vagy csak külsőre. Még az érdeklődési körünk is majdnem ugyanaz. ( mindhárman faiparban dolgozunk és kistelepülésen élünk így munkakapcsolat is van köztünk, minimum hetente találkozunk a munka miatt is)
Anyai ágról csak unokatestvéreim vannak de már vagy 6 éve semmit nem tudok róluk és nem is érdekel mi van velük. Talán a világ legpökhendibb és kihaénnem típusú emberei akik azt hiszik ők xarták a spanyolviaszt. Szerencsére semennyire nem hasonlítok rájuk belülről csak külsőre egy kicsit.
33/F. Másodunokatesók és unokatestvérek is ilyen korúak.
Másodunokatestvéreimet egyáltalán nem ismerem, annyit tudok, hogy sokkal idősebbek nálam.
Unokatestvereimmel gyerekkoromban jó kapcsolatom volt, de felnőttként már nem igazán szoktunk találkozni sajnos.
Egy unokabátyám és egy unokanővérem van, egyikkel sem beszélek.
Igazából elég arrogáns a családjuk (unokanővérem kivételével), szüleim muszájból elmennek összejövetelekre évente 1-2x, de ennyi.
Unokanővéremnek köszönök erőt véve magamon, mert sokszor összefutunk utcán, de vele sem erőltetem a beszélgetést.
Nem is nagyon vágyom ilyen gyerekmániás zabagép társaságba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!