Ezeket miért irogatta be magától? Sietett?
Irreleváns kérdések, nem érdekli őt, ezért válaszolt nemmel, illetve "korszerűtlen" étkezési szokasokkal. Vsz az asszisztens/ápoló nem volt kéznél.
Rohadt nagy pénz van a foglalkozás egészségügyben, szalagmunka a felületes orvosoknal - sajnos.
Üdv, ez régi uzemorvosi asszisztens
Mármint mit csinált? Nem érdekelte a kérdés?
Akkor ez ugye nem ilyen személyeskedés volt h ezt gondolta rólam azért irta pl a nem sportolást meg a korszerűtlen étkezést ugye? :D
Az orvosok nagy részét már nem nagyon érdekli mi van veled? Annyi a lényeg hogy gyorsan hagyd el a rendelőt.
Annak az orvosnak akinek fizetsz mint magán, az azért másképp áll hozzád vagy is a legtöbbje.
6: hát, a maganban csak az időt veszed meg, sajnos. A minőség ugyanolyan, mint az állami rendelokben. Jó orvoshoz IDŐBEN eljutsz, ennyi az előnye. Meg a fancy környezet... Amúgy ugyanúgy rohad,az orvosokon kívül mindenkit alulfizetnek - az asszisztenseket is. Sőt, van olyan magánrendelo, ahol mindent az ápoló csinal (recepción keresztül az ápolói feladatokon át, az alap leletek megirasaig, mint Pl a foglalkozás egészségügy)
2. Válaszoló voltam.
Én annak idején voltam olyan dráganak számító magánrendeloben, ahol nagyon olcsón dolgoztattak és mindent nekem kellett csinálni... Posta, kasszazas , idopontfoglalas, vérvétel, EKG, ergometria, UH karbantartása (alap dolgok), kenetek kezelése, egyéb minták kezelése (sebészi kimetszesek), foglalkozás egészségügyi leletek megírása (ha nem volt gáz a betegnel), takarítás, fogyó anyagok feltöltése (váróteremben Pl kavegep stb). Szros 180 ezerért! Volt olyan hely, ahol a 200ezret megadtak, de ebből 20.000 Forint fekete volt... (Ez 2019-2021 időszaka)
Persze megelegeltem azt elmentem a francba. :) A maganegeszsegugy a legnagyobb zsarnok, rabló banda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!