Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A vadászok általában nagyképűe...

A vadászok általában nagyképűek és pökhendiek?

Figyelt kérdés

Jó néhány vadászt ismerek, és sajnos a többségük nagyképű, pökhendi és a "ki, ha én nem" stílust képviseli.

Persze, tisztelet a kivételnek.

2023. jan. 29. 18:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
66%

A kondisok általában nagyképűek és pökhendiek?

Jó néhány kondist ismerek, és sajnos a többségük nagyképű, pökhendi és a "ki, ha én nem" stílust képviseli.

Persze, tisztelet a kivételnek.

Kb. ennyi értelme volt a kérdésnek. Bármelyik társadalmi csoportra rá lehetne húzni ezt. Én is ismerek párat, egyáltalán nem pökhendiek.

2023. jan. 29. 18:19
 2/22 anonim ***** válasza:
54%
Ha valakinek az a hobbija, hogy állatokat gyilkol, képzelheted, mennyire lehet empatikus lény. Az empátia hiánya pedig gyakran nagyképűséget eredményez.
2023. jan. 29. 18:23
 3/22 anonim ***** válasza:
76%

Unokatestvérem és édesanyja is vadászik. Nem nagyképűek. Az édesapa is vadászott, ő viszont valóban rossz természetű, pökhendi, kötekedő ember volt (el is váltak).

Volt munkahelyemen egy férfi vadászik. Nagyon segítőkész, jóindulatú ember, egyáltalán nem nagyképű. Egy fogorvossal üzleti kapcsolatban voltam, aki szintén vadászik. Nem volt ő sem nagyképű, inkább a nagyvonalúság volt rá jellemző. Az elvégzett munkáért 70e Ft-ot kértem, ő lazán adott 4 db húszezrest azzal, hogy nem kér vissza belőle és számlát sem kér (pedig költségként elszámolhatta volna). Most döntsd el, hogy ő fogorvosként volt ilyen vagy vadászként. :-)

Unokatesóm édesanyja annyit mondott, hogy ő már nem tagja egyik vadásztársaságnak sem, és ezek elég zárt társaságok, nehezen engednek be új embert maguk közé. Inkább csak úgy, ha valaki a gyerekét, családtagját, rokonát viszi be oda. Talán ezt érzed rajtuk.

2023. jan. 29. 18:25
 4/22 anonim ***** válasza:
34%
A vadászok az egyik legkártékonyabb fajta, inkább saját magukra kellene vadászniuk, mert marha nagy dicsőség védtelen állatokat lelőni.
2023. jan. 29. 19:24
 5/22 anonim ***** válasza:
78%

Én jópár vadaszt ismerek akik kedves, segítőkész emberek, nem sok rosszat tudok róluk mondani.

Aki meg azt mondja hogy a vadászok kártékonyak az nezzen utána mit is csinálnak és utána mondjon véleményt.

2023. jan. 29. 19:32
 6/22 anonim ***** válasza:
88%
az egyik volt középsulis osztálytársam vadász, ő volt az egyik legjobb fej a közösségben, mai napig tisztelettudó és rendes. nem nagyképű. szokta kirakni miket lőtt, de nem menőzik vele vagy vicceli el, tisztelet a vadnak írta nem először látom tőle. vallom hogy nem ez fog valakit meghatározni
2023. jan. 29. 20:03
 7/22 anonim ***** válasza:
0%
hhgfchnz
2023. jan. 29. 20:04
 8/22 anonim ***** válasza:
16%

Büszke lehetsz rá. Ha ennyire lövöldözni akar, akkor menjen inkább oroszokat ritkítani az ukrán frontra.

2023. jan. 29. 20:06
 9/22 anonim ***** válasza:
60%
Az az idősebb sörhasú alkoholista réteg, akinek ez a dőzsölésről szól, az igen. A többi szimplán nem normális
2023. jan. 29. 20:25
 10/22 anonim ***** válasza:
84%
Konkrétan egy vadászt ismerek személyesen,intelligens,nem nagyképű,van 3 gyereke.Nyilván köztük is van mindenféle ember.De akkor ennyi erővel a horgászok is lehetnének általánosságban pökhendiek.
2023. jan. 29. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!