Követsz zenei előadót, hosszú évek óta?
Figyelt kérdés
Én Lil Wayne-t 2008 óta, ha megölelhetném boldogabb lennék, és nyilván a pulzusom is kitudja mennyinél mozogna, férfiként :)2023. jan. 28. 22:31
3/11 anonim válasza:
Igen.
Thom Yorket és Josh Grobant olyan 8 éve, Maynard James Keenant olyan 5-6 éve, Steven Wilsont 3-4 éve.
4/11 anonim válasza:
Big Time Rush (😅) 2009 óta
Imagine Dragons: Night Visions óta (2012)
Starset: az első albumuk óta (2014)
EXO: őket ~8 éve talán
5/11 anonim válasza:
Nicole Scherzinger, mondjuk nem feltétlen a zenei munkássága miatt.
6/11 anonim válasza:
Vannak nagy kedvenceim, de csak a zenéjüket hallgatom, senkinek se követem az életét. Még interjúkat is ritkán szoktam zenészektől hallgatni.
8/11 anonim válasza:
A Korn-t olyan 20 éve már. Igaz, ők egy banda.
9/11 A kérdező kommentje:
Őket ismerem, TV-ből, és ismerős részéről is hallottam zenét tőlük, a rock/metal műfaj is legalább annyira komoly életérzés, mint a rap/hip-hop.
2023. jan. 29. 00:05
10/11 anonim válasza:
Korntól a "Word Up!" az nagy kedvencem volt gyerekként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!