Szerinted szépen néz ki, ha egy párkapcsolatban a fiúnak van hosszú haja a lánynak meg rövid?
Teljesen érdektelen, hogy melyiküknek milyen hosszú haja van.
Ugyan nekem fenékig érő hajam van, a páromnak vállig ér a haja és soha egy rossz szót nem kaptunk, sőt, szerintem kifejezetten szexi, hogy hosszú haja van.
Szerintem akár még nézhet ki jól is, de nem nagyon érdekel. :):)
Mindenkinek olyan haja legyen; ahogy jól érzi magát. (Lehetőleg azér' mossa rendszeresen!:)) De szóval, ha valakinek olyan az egyéni stílusa , akkor akivel párjaként dolga van az életben; úgyis tetszeni fog neki; tehát legyen olyan, amilyen akar, legyen önmaga. A haj tekintetében szerintem lehet egy széles skála bármelyik nemben; amelyik jól néz ki.
Szal , akinek dolga van bele,az úgyis belé szeret, ha egyéni haja van. Tehát nem kell ebben ilyen nagy önfeladásokat csinálni haj terén. :):)
Hosszú hajam van és kifejezetten vonzónak találom a rövidebb frizurájú nőket. Hogy mások számára egy ilyen kapcsolat szép-e vagy sem, az manapság teljesen mindegy.
Ha szerinted szépek vagytok együtt, akkor felesleges feltenni másoknak a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!