Mi volt az az ötlet, ami megvalósítás előtt még jó ötletnek tűnt, és csak utólag jöttél rá, hogy rossz ötlet volt?
Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 21:31
1/10 anonim válasza:
Megbízni sok olyan emberben akiben nem kellet volna.
2/10 anonim válasza:
Kínaiboltban venni "fékezett habzású" mosóport, és azt betenni a mosógépbe.
4/10 anonim válasza:
Nálam ez ilyen alapszériás tartozék a gondolkodásomban: volt már így állsára jelentkezés, képzésre jelentkezés, gyakszira jelentkezés, ismerős/barát választás...
Még rengeteg hasonlós "sikert" hozhat a sors, azt érzem. (F)
5/10 anonim válasza:
Szakmai dolgokon kívül szinte minden.
6/10 anonim válasza:
Tinikoromban összejönni azzal a sráccal, akibe halál szerelmes voltam. Azóta se találkoztam akkora s**gfejjel. Jobb lett volna, ha megmarad plátóinak, messziről annyira normálisnak tűnt.
7/10 anonim válasza:
Fogadni rá hogy lesz gól a Fradi-Vasas meccsen... -.-"
8/10 anonim válasza:
Ahogy az 1-es írta.
Két ember nullázott le tökéletesen,mindkettőben vakon bíztam,mert szerettem őket.
10/10 anonim válasza:
Sok sok tucat paklipróbálkozás HS-ben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!