Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan engedjen el a szerelmet...

Hogyan engedjen el a szerelmet? Hogyan ne aggodjak, amiatt, hogy egyedül vagyok?

Figyelt kérdés
2023. jan. 28. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
54%
Nekem az vált be hogy itthon, egyedül elkezdtem zen meditációt gyakorolni. Ugyan erős 8 év kellett hozzá de már hamar el tudom engedni az ilyesfajta gondolatokat. Sikerült elfogadnom hogy egyedül halok meg.
2023. jan. 28. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Találj elfoglaltságot, célt és olyan dolgokat amiben örömödet leleled. Sablonos válasz ez így, de jobb, mint keseregni és szenvedni, hogy miért vagyunk épp egyedül.
2023. jan. 28. 12:34
 3/5 anonim válasza:
23%
Miért akarod elengedni?
2023. jan. 28. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
bővebben kicsit?
2023. jan. 28. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:
én nem értem az embereket hogy lehetnek ennyire degeneráltak. Mit kell győzködni magatokat hogy miért jó az ami most van és nem tetszik? Mik vagytok ti, Kunta Kinték vagy mi? :D Aki egyedül van és úgy is akar maradni annak nem kell semmilyen hülye indok hogy miért van így, meg hogy hülyék a nők blablabla... jó egyedül, és kész. Ha meg párkapcsolat párti vagy, akkor tegyél azért, mert így csak az lesz a vége hogy kirúgod magad alól a széket miközben átdobod a hurkot a gerendán...
2023. febr. 4. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!