Csúnya srácok amikor megnéznek hosszan csajok vagy más srácok hogyan reagáltok?
Én vissza szoktam nézni utálattal. De gondolkodom azon, hogy kidugom a nyelvem.
Milyen reakció vált be nálatok, hogy megszégyenüljenek?
10
De akkor miért nem legalább plasztikai sebészhez küldöd?
Mert a magukat csúnyának mondó srácok 90%-a nem csúnya, csak az önbecsüléseük, önértékelésük, önbizalmuk van a béka segge alatt. Esetleg testképzavaruk is van.
Ahogy az anorexiásat sem plasztikai sebészhez kell küldeni, hanem pszichológushoz, úgy a rendszeresen önmagukat szídó, ócsárló férfiakat is.
12es vagyok
Jah, ráadásul rólad már a kérdésből is süt, hogy pszichés problémád van, hisz azt hiszed, hogy folyamatosan mindenki téged skubiz.
12
És a 10%-al mi lesz? Annak milyen tanácsod van? Plasztikai sebész?
Először az is menjen el pszichológushoz, hogy kiderüljön, hogy abba a 10%-ba esik-e.
De mint írtam, rólad messziről süt, hogy a 90%-ban vagy.
15
Igen, látatlanba GYIKon varázsgömbbel ezt könnyű megállapítani.
Ember! Arról írsz, hogy emberekre nézel utálattal meg a nyelvedet akarod nyújtogatni vadidegen emberekre akikről úgy gondolod, hogy épp ítéletet mondanak feletted!:D
Random embereket akarsz megszégyeníteni, akik simán lehet, hogy észre sem vették, hogy ott vagy!:D
A kutya nem törődik ennyit egy utcai járókelővel vagy egy másik buszon ülő emberrel. Az, hogy te azt gondolod, hogy emberek téged figyelnek, analizálnak és időt és energiát pazarolnak arra, hogy undorodjanak tőled, az elég egyértelmű jele annak, hogy tévképzeted, vagy legalábbis valamilyen pszichés problémád van.
nem kell ehhez üveggömb, ha egyszer te magad írsz le árulkodó tüneteket:D
17
De akkor is látatlanban diagnosztizálni…
Nem diagnosztizáltam. Azt írtam "valamilyen pszichés probléma":D Ez diagnózis? Mi a BNO kódja?:D
Ha fáj a fogad és elküldelek fogorvoshoz, az diagnosztizálás? Nem.
19
De egyből elsöpröd annak a lehetőségét, hogy a csúnya embereket valóba megbámulják egyesek.
Ezt szerinted teljességgel lehetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!