Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 23 évesen nem tudom mit...

23 évesen nem tudom mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

23 éves lany vagyok, gimnáziumot végeztem, utana nem tudtam hova tovabb, ezert dolgozni mentem helyette es minden evben ismerlodott ez.

Nem lustalkodom, teljes allasban dolgozom, eleg jol keresek, de elvarnek magamtol egy diplomat, egy eletcelt. Semmi sem erdekel, megis minden erdekel. Felek h az eletem kisodrosott es mellettem mindenki megy elore, en meg megragadram a momuskerekben.

Volt igy vakaki es jo vege lett vagy mit csinaljak magammal?

2023. jan. 24. 21:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
Megspóroltál magadnak sok időt ha onnan nézed, hogy én eljártam egyetemre csak b@sztam befejezni!
2023. jan. 26. 20:35
 12/13 anonim ***** válasza:
74%

Csinálj egy két gyereket. Ezt várják el tőled (a szüleid).

Ez az élet értelme.

Utána már unatkozni se fogsz. 😀

2023. máj. 18. 13:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Van ismerősöm, aki 28 évesen ment 1etemre. Nappalira, a megtakarításaiból. Azóta már 3 diplomát is szerzett, úgy bejött neki. Bár az utsót már levelezőn.
2023. jún. 15. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!