Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A leírás alapján milyen...

A leírás alapján milyen vagyok külsőre?

Figyelt kérdés

- fekete szemüveg, rózsaszín fogszabályzó

- fekete hosszú haj, oldalfrufru. Általában kiengedve van a hajam

- nagyon világos bőr

- nagyon vékony testalkat+ magas is vagyok

- enyhe smink (szempillaspirál, szemöldökfesték)

-szép, különleges arc

-nagy, sötétbarna szem

-öltözék: passzos farmer, bővebb fazonú nadrág, pulcsik, passzos rövid hosszúujjú, szoknyát is szoktam hordani

- hordok gyűrűket, minden héten cserélgetem a fülbevalm, arany nyakláncom van, van két kicsi karkötőm

2023. jan. 20. 14:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Na már jönnek a nyálcsorgató kis szoknyapecérek...
2023. jan. 20. 14:52
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor az arcom leírom bővebben. Vékony arcom van mivel én magam is vékony vagyok. Magas homlok, de nem undoritoan magas, hanem pont jó. Átlagos orrom van, nem kicsi, nem nagy. Olyan átlagos. Nagy, őzike szemeim vannak, nagyon sötétbarna, amikor sötétebb van, feketének tűnhet. Vastag, dús szemöldököm van, van benne egy kicsi ív, így nagyon szép formája van.(minden héten szedem, tehát ápolt). A szempillám nagyon dús, és hosszú, pláne ha még kicsit ki is van festve. Már többen kérdezték muszempillam van e, de nincs. Viszonylag vastag ajkam van, de nem az a kacsaszáj, hanem szépen vastag. Nagyon világos az arcbőröm ugye. +a fekete haj
2023. jan. 20. 14:53
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
Üres fejű.
2023. jan. 20. 14:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy üres fejű lennék 4-es tanulóként:)
2023. jan. 20. 14:56
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Most te vagy a 70+os szőrös férfi, aki fiatal srácokat akar privát üzenetekre csábítani vagy az előbbi kategóriát akarod magadra uszítani?
2023. jan. 20. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Lol
2023. jan. 20. 18:32
 17/17 anonim ***** válasza:
96%
4-es tanulóként hogy lehet ekkora marhaságot kérdezni.
2023. jan. 20. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!