A leírás alapján milyen vagyok külsőre?
Figyelt kérdés
- fekete szemüveg, rózsaszín fogszabályzó
- fekete hosszú haj, oldalfrufru. Általában kiengedve van a hajam
- nagyon világos bőr
- nagyon vékony testalkat+ magas is vagyok
- enyhe smink (szempillaspirál, szemöldökfesték)
-szép, különleges arc
-nagy, sötétbarna szem
-öltözék: passzos farmer, bővebb fazonú nadrág, pulcsik, passzos rövid hosszúujjú, szoknyát is szoktam hordani
- hordok gyűrűket, minden héten cserélgetem a fülbevalm, arany nyakláncom van, van két kicsi karkötőm
2023. jan. 20. 14:10
1/17 anonim válasza:
Szerintem nem rosszak az adottságaid, de férfiként miért hordasz szoknyát?
2/17 A kérdező kommentje:
Lány vagyok XD.
2023. jan. 20. 14:15
3/17 anonim válasza:
Mindenkinek különleges arca van.
4/17 anonim válasza:
Szerintem kapni fogsz vagy 50 privát üzenetet😁😁
5/17 anonim válasza:
Hahó! Nem tudom milyen vagy. Leírásból nem lehet kivenni. De elmondom mitől tudsz szebb és szexibb lenni: önbizalom.
6/17 anonim válasza:
"A leírás alapján milyen vagyok külsőre?"
Ürlény.
Viccet félretéve, átlagos.
7/17 anonim válasza:
tipikus z generációs ízlésficam
8/17 anonim válasza:
Én nem küldök privit,ide kiírom:Szeretem a vékony kis cici,kis popsi csajokat,a különleges arcra kíváncsi lennék,éxerek nem érdekelnek.A fehér bőr is bejön.
9/17 anonim válasza:
"szép, különleges arc"
. Az összes közül ez a legsemmitmondóbb, ez az, amit mindenki teljesen máshogy képzel el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!