Mit szólnál ha a csóró kollégád elmesélné, hogy nyert 200 millió forintot bitcoinon?
Én is gyanakodnék.
A bitroin max értéke 64.000 dollár körül volt kb 1.5-2 évvel ezelőtt.
Azaz ha akkor fektetett bele, amikor 3000 dolláron volt, akkor kb meghúszszorozta az értékét. Csakhogy ez az állás kb 10 éve volt. És akkor kellett 10millió forintot belefektetnie, hogy 2 évvel ezelőtt kivegyen belőle 200 milliót.
Szóval vagy nem csóró, vagy rossz az ítélőképességem:D
De a btc azóta mélyrepülésben van, legalábbis magához képest. Most nemrég 16ezerre visszament és most 20ezren áll, 25%-os emelkedés, ahhoz meg egy villa árát kellett belenyomnia, hog ymost nyerjen rajta 200at:D
Szóval 2 éve lehetett nagyot szakítani a bitcoinon, most nem.
Szóval nem hinnék neki.
De etől függetlenül gratulálnék neki. Ha nem hazudik azért, ha hazudik, akkor meg leszrom, nem az én dolgom:D
Milyen okos vagy visszamenőleg.
Én is tudom a múlt heti lottószámokat.
Igazából a Kérdezőnek igaza van, akár még el is találhatta az illető.
Valószínűtlen, ha tényleg csóró, de attól még nem lehetetlen.
Mindegy, a válaszomon nem váltaztotat, gratulálnék neki, megkérdezném mik a tervei így, aztán hiszem, ha látom:D De ez utóbbit nem kell tudnia. Én tudok úgy is szupportálni embereket, hogy amúgy kvára nem hiszek bennük:D
18, márhogy mit? Azt, hogy nyert?
Ha van 200 milliója az embernek, akkor azért az meglátszik az életszínvonalán. Persze, könnyű elkölteni, de akkor azért egy jobb kecó benéz, márpedig ha csóró volt, akkor vélhetően az eddigi lakóhelye nem pont az, ahol csak simán szépítgetni kezded a lakásodat 200 millából:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!