Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csinàljak ilyen esetben?

Mit csinàljak ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Mit kell megtennem ha kedvelek valakit ,és olyan értelemben hogy inkàbb ölelgetném vagy szivesen odasimulnék mellé (màrmint nem szexuàlisként értve) és hàt ha màssal van akkor meg így egyre irigyebb vagyok,és zavar a dolog mert így nem is nagyon értem..hàt,elmondani sehogy se tudnàm neki mivel túl zavarba vagyok körülötte is viszont azt hogy mérges vagyok sose fejezem ki mivel igy talàn jobban megutàl,szóval minden érzelmem magamba is folytom még akkor is ha boldogsàgról van szó,csak màr kezd kicsit zavarni
2023. jan. 16. 17:34
 1/4 anonim válasza:
48%
Szájer Józsi, te vagy az? :D
2023. jan. 16. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Hát... mivel itt tetted fel a kérdést... politizálj. Gondolom.
2023. jan. 16. 17:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem
2023. jan. 16. 17:41
 4/4 anonim ***** válasza:
46%

Fiatal lány vagy ugye?

Egy hozzád hasonló szúrta el a középiskolai szerelmi életem, mert még belé is voltam hullva ráadásul, mint vak ló a gödörbe. Folyamatos cukiskodás, meg lányoktól elterelés, de neki persze volt barátja végig.

Egy nagyon jó tanács az ő érdekében! Ne érj hozzá! Ne adj jelnek látszó dolgokat, mert nagyon kiszúrsz vele!

2023. jan. 16. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!