Valóban igaz, hogy nem áll jól mindenkinek ugyanaz a humor?
3-as
Lehet benne valami,talán nem is ezt várjuk a nőktől,hogy viccesek legyenek.Mondjuk Kormos Anett humorát eléggé szeretem.Ok,jól is néz ki(legalábbis szerintem)szóval lehet,hogy a kinézet miatt is? Volt egy olyan poénja,hogy megkérdezte előadás közben"Ki az,aki engem most megdugna?" páran jelentkeztek a közönségből.Ez így vicces,de ha mondjuk egy előnytelen kinézetű nő mondta volna ugyanezt,akkor már lehet,hogy nem.
Nem tudom,igazából.
Kérdező
195 cm-es embernek nem áll jól,ha viccelődik az alacsonyakon,mert nem dolgozott meg a magasságáért,az alacsony emberek meg sokszor nem szeretik(és nem is tehetnek róla),hogy alacsonyak,tehát ez sokkal inkább megalázó nekik.
Ha olyan ember mond poénosat,akit nem szeretek,akkor ha valóban jó a poén,és el tudok vonatkoztatni a személyétől akkor nevetek rajta,valószínűleg azért nem olyan nagyon hahotázva,mint ha más mondaná.
Ez is vicces szerintem,pedig nő:
https://www.youtube.com/watch?v=7kycRKy7dHc&ab_channel=%C3%8..
Úgy értettem, hogy akkor mindenki meg tudná csinálni azt amit egy humorista, nem feltétlen jelenti azt, hogy ott is kel elhelyezkednie.
Éneklésnél is olyan hogy ha báki leénekelhetne bármilyen sztárt csak mert az adottsága megvan hozzá nem azt jelenti hogy meg is tenné, lehet simán nem is érdekelné a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!