Mindenkinek ugyanaz a mérce, ha gond van a cukorral?
Nagyon köszönöm a válaszokat! 🙂
Még nem tudom, hogy kell-e diétáznom, de gyanakszom. Kb 2 hét múlva megyek cukorterhelésre. Végig mozogtam a 19. hétig, terhesség előtt meg rengeteget. Kb 2-3 hete kiderült, hogy nagyon lent van a baba, így most azóta nem mertem sportolni. Sajnos nagyon hízékony vagyok. Már most, 22 hetesen több, mint 10 kg-nál járok, pedig nem eszek édességet, mert savat csinál és kihányom. Nem is eszek sokat, csak többször leveset. Sajnos nekem ennyit számít, ha leállok a mozgással. Szóval tuti figyelnem kell majd a kajára.
Azért furcsa nekem ez az egész, mert úgy tudom, (nem kismamáknál) hogy az ételek bevitelénél (zsír, feh. ch) nem mindegy a mennyiség. Nem egyforma annak, aki nem sportol, annak, aki hosszútávfutó, aki testépítő, vagy csapatsportol és stb… Illetve testtömeg kilógrammonként is más a mennyiség. Ezekkel nagyjából tisztában vagyok, de ezért nem értem a dolgot. Értem azt is, hogy kell a sport a diéta mellé, de van, aki veszélyeztetett, vagy én konkrétan aggódok, hogy ha beindul a szülés, nem tudják megmenteni a babát, mert fejletlen hozzà. Egy pár hetet várnom kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!