Az autóval közlekedők nagy része miért ennyire frusztrált?
Szerintem azok frusztráltak, akik sietnek, vagy már eleve frusztráltan ültek autóba, plusz vannak páran, akik igazából bestresszelnek a vezetéstől, de valamiért muszáj nekik. A maradék az, akit ott és akkor éppen felbosszantott valami, de amúgy általában normálisak.
Én nagyon szeretek vezetni, ritka az, hogy nagyon sietnék, de akkor sem szoktam száguldozni, max az húz fel, ha nagyon szar az út, vagy ha valaki ténylegesen idiótán vezet, ok nélkül akadályozza a forgalmat, vagy veszélyeztet másokat.
a magyarok többsége egy frusztrált hangember, aki a gyakorlatban komoly szellemi teljesítményre nemigen képes különböző okokból, de a feszültséget legalább másokon vezeti le.
Na most ezek az emberek autóban ülve biztonságban toporzékolhatnak, illetve a közlekedés felerősíti a negatív tulajdonoságokat.
Az újgazdag pöcs nem azért ül a dugóban egy 2 tonnás 500 lovas autóban, mert siet, hanem mert neki az tetszik. Én meg az olyanokon röhögök akinek annyi agysejtje van, hogy nem képes megérteni a nagy és erős autó nem elsősorban a száguldozásra kell.
Ha meg is előz vele nem azért teszi, hogy a lámpánál ugyanúgy utolérd, hanem mert tetszik neki a hangja vagy a hátbarúgás amit csinál. Ezt is ugye csak az tudja megérteni akinek ilyen autója van, a többi csak irigykedik meg mocskoskodik egy Golfban ücsörögve. Sose mentem még 140-nél gyorsabban, pedig a V8 igencsak képes lenne rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!