Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az autóval közlekedők nagy...

Az autóval közlekedők nagy része miért ennyire frusztrált?

Figyelt kérdés
Nagyon idegesek nagyon felcseszik magukat mindenen. Összevissza dudálnak, van, hogy ők a hibásak és úgy is. Ku.rva anyáznak, kezükkel hadonásznak. Száguldoznak, 50-nel lehet menni de ők mennek 70-nel és ha valaki csak 48-cal mert betartja a szabályokat akkor ő a g.eci.
2023. jan. 13. 12:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%
Karácsony egyre jobban ellehetetleníti a közlekedést Budapesten.
2023. jan. 13. 13:38
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem azok frusztráltak, akik sietnek, vagy már eleve frusztráltan ültek autóba, plusz vannak páran, akik igazából bestresszelnek a vezetéstől, de valamiért muszáj nekik. A maradék az, akit ott és akkor éppen felbosszantott valami, de amúgy általában normálisak.

Én nagyon szeretek vezetni, ritka az, hogy nagyon sietnék, de akkor sem szoktam száguldozni, max az húz fel, ha nagyon szar az út, vagy ha valaki ténylegesen idiótán vezet, ok nélkül akadályozza a forgalmat, vagy veszélyeztet másokat.

2023. jan. 13. 15:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs köze az autóval közlekedéshez.
2023. jan. 13. 19:09
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert rohano eletmodot elunk, nagy a dugo, draga a benzin es sok a balf.sz
2023. jan. 13. 19:35
 15/21 anonim ***** válasza:
58%
Manapság minden hülye kap jogosítványt, szerinted?
2023. jan. 13. 20:37
 16/21 anonim ***** válasza:
85%
A magyar egy kicspak, harcos nép. Ha nekem xar, akkor másnak is xar alapon mindenki mindenkivel harcol, és ezt sokan imádják. A másik: az autók nyomatéka egyre nagyobb, lendületesek az autók. Emitatt Tökösen Erős Matchó Tsávóknak/Nőknek lrzik sokan magukat, nem beszélve ehhez az esetlegesen szedett egyes aljzószerek használatát közben. Amiatt is ilyen a közlekedési morál, mert a zemberek idegrendszere nagyon gyenge.
2023. jan. 14. 07:04
 17/21 anonim ***** válasza:
85%

a magyarok többsége egy frusztrált hangember, aki a gyakorlatban komoly szellemi teljesítményre nemigen képes különböző okokból, de a feszültséget legalább másokon vezeti le.

Na most ezek az emberek autóban ülve biztonságban toporzékolhatnak, illetve a közlekedés felerősíti a negatív tulajdonoságokat.

2023. jan. 15. 09:31
 18/21 anonim válasza:
100%
A magyarok ilyen bánatosak sajnos. Plusz a "vezetők" egy részének jogosítványa sincsen. Plusz tudatos rendőr leépítés van, így nincs elég ember aki megfékezné a bolondokat.
2023. jan. 20. 19:51
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
pont azért, amiért a pénztáros Jutka nem köszön, vagy nekiáll megnevelni. Ha neveletlen, frusztrált vagy sikerélmények nélkül, akkor másokon fogod levezetni. Az autóba ülve pedig még megverni sem fognak.
2023. febr. 13. 14:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Az újgazdag pöcs nem azért ül a dugóban egy 2 tonnás 500 lovas autóban, mert siet, hanem mert neki az tetszik. Én meg az olyanokon röhögök akinek annyi agysejtje van, hogy nem képes megérteni a nagy és erős autó nem elsősorban a száguldozásra kell.

Ha meg is előz vele nem azért teszi, hogy a lámpánál ugyanúgy utolérd, hanem mert tetszik neki a hangja vagy a hátbarúgás amit csinál. Ezt is ugye csak az tudja megérteni akinek ilyen autója van, a többi csak irigykedik meg mocskoskodik egy Golfban ücsörögve. Sose mentem még 140-nél gyorsabban, pedig a V8 igencsak képes lenne rá...

2023. máj. 6. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!