Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az Y és a Z generáció miben...

Az Y és a Z generáció miben lesz más 70-80 éves korukban, mint a mai 70-80 évesek?

Figyelt kérdés
Mi lesz a különbség, hogy fogják élni az életüket?
2023. jan. 13. 11:17
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
28%
Megkíméltebbek lesznek.
2023. jan. 13. 12:33
 12/40 anonim ***** válasza:
51%
Főleg ha már meghaltak.
2023. jan. 13. 12:35
 13/40 anonim ***** válasza:
21%

Amúgy lássuk a jó oldalát: az agybeteg szélbalos feminista őrület is ki fog halni.

Ma már tulajdonképpen jobboldali dolognak számít szaporodni.

Ergo a "jobboldaliak" fognak csak fenntartani vérvonalakat, és értelemszerűen ők nem szélbalos nézetekben fogják felnevelni a gyerekeiket sem.

A szélbalos harcos feminista szorongásos-komplexusos "nekem senki nem kell, pusztuljon a patriarchátus, boldog vagyok 40 évesen szingliként"-típusú nők és ezek "férfi" megfelelői szépen kihalnak az ideológiáikkal együtt.

Persze amíg élnek addig pusztítják a kultúrát a posztmodern világszemléletükkel, de ez csak átmeneti.

Ők egy időszakos probléma.

Ami nagyobb gáz, hogy az iszlám milyen ütemben fog terjedni a nyugati világban...

2023. jan. 13. 12:49
 14/40 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy szélsőt írtál, mert én is az egyenjogúság híve vagyok (ezt jelenti a feminista) de én szeretnék gyereket és tudom, hogy nem lennék boldog hosszútávon párkapcsolat nélkül (18 évesen jó volt, azért 25 fölött már vágyik rá az ember).

De hát sajnos vagy nem sajnos én is 30 fölött fogok szülni, mert nem voltam olyan szerencsés, hogy 20 évesen megtaláltam a páromat. Még nem vagyok 30 de hamarosan igen és nem akarok egy friss kapcsolatba szülni :D

2023. jan. 13. 12:54
 15/40 anonim ***** válasza:
56%

Az előzőre reagálva, az milyen gáz hogy pénzért teszik tönkre a kultúrát?

Az agyament festékleöntős agresszív barmokra gondolok.

Az oké hogy valami ellen lázadnak, de az igazi felelősökről egy szó sem esik. Sőt! Ők adják a pénzt nekik. De úgy látszik mindenki hülyíthető.

Chruchill is nyíltan kiállt a kultúra védelme mellett, mert azzal egy nemzetet mentünk meg. A vallási hagyományokhoz is ugyanígy kéne ragaszkodni. Ha egy nemzet fontosnak tartja magát, az védje az értékeit. Ez pártállástól független szöveg.

2023. jan. 13. 12:57
 16/40 anonim ***** válasza:
72%
#13 #15 magadra hagytak a nővérkék a kórteremben? Kár hogy szabadon lehet ott netezni. Legalább az ezotéria kategóriába írnád a fasságaidat
2023. jan. 13. 13:10
 17/40 anonim ***** válasza:
43%

Ahogy látom megérkezett egy szóban forgó.

Sajnállak.

A kommented pedig nem lep meg. A valóság gyakran fájdalmas, fájdalomra pedig érzékeny az emberi elme.

2023. jan. 13. 13:13
 18/40 anonim ***** válasza:
59%
A magadfajta buta széljobberek miatt vagyunk az eu szemétdombja, minél hamarabb elköltözök innen és vissza se jövök
2023. jan. 13. 13:17
 19/40 anonim ***** válasza:
17%

Y generációval nagyon sok gondja van a tarsadalomnak egész életükben (általánosítás,akinek nem inge, ne vegye magára). Nem valószínű, hogy öreg korukra lesz jobb a kommunikációs, interperszonális, belátó képességük, realitás érzékük, kitartásuk ...

Valószínű,,amig lesz net, addig ellesznek egymas között.

Kitartást előre a Z generációnak velük! Szükségük lesz rá.

Z generációban több a hasonlóság a Boomerekkel, X-szel sztem. Nem aggódom miattuk.

2023. jan. 13. 13:47
 20/40 anonim ***** válasza:
49%

18#

Nehéz lesz kimenekülni a valóságból, de sok szerencsét.

2023. jan. 13. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!