Normális dolog enni, inni más után?
Figyelt kérdés
A húgom itt hagyott egy Coca Cola-t miután fent volt nálam.
Beleivott.
Nem bírtam magammal, és az előbb meghúztam ezt az italt, de előtte letörölgettem.
Furcsa, mert nem iszok, eszek mások után.
Mit gondoltok?
2023. jan. 12. 05:13
1/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha anyáméké lett volna, tuti kiöntöm. De tesóm közelebb áll hozzám a családból.
2023. jan. 12. 05:15
2/12 anonim válasza:
Annyit azért megtehettél volna, hogy pohárba kiöntöd.
3/12 anonim válasza:
Nekem nincs bajom ezzel, de attól függ ki után, ha normális igényes ember és nem beteg akkor nem gond.
De ha látom, hogy folyton herpeszes a szája vagy tudom, hogy kb előtte nem sokkal végzett orált vagy szimplán igénytelen, akkor inkább kuka.
De én is előbb innám meg húgom kóláját, mint a szüleimét.
4/12 anonim válasza:
Inni nem szeretek más poharából, üvegéből, de ha mondjuk egy szendvicsbe, sütibe valaki beleharapott (például egy családtagom), de mégsem kéri, azt gond nélkül megeszem, ha amúgy is éhes vagyok.
5/12 Morzsi007 válasza:
Én ilyen szempontból finnyás vagyok. Senki maradékát nem eszem meg, még a saját gyerekeimét sem, inni se iszok más poharából és az is idegesít, ha belesznek az enyémbe vagy beleisznak, akkor már nem kérem. 😏
6/12 Hans Pötterman válasza:
Akiről tudom hogy nem igénytelen és nem beteg épp,olyan ember után engem nem szokott zavarni,bármit megeszek/iszok
8/12 anonim válasza:
Családtagnál nem zavar, sőt, párom azt mondja, én vagyok a konyhamalac:))Vagyis párom, fiam, lányom, unokám meghagy, azt megeszem, megiszom.
9/12 anonim válasza:
Igen, normális dolog. Ha nincs súlyos, fertőző betegsége a másik embernek és betartja az alapvető higiéniai szabályokat, akkor semmi baj nincs azzal, ha eszünk vagy iszunk utána.
10/12 anonim válasza:
Senki után nem szabad nekem mert azonnal kicsapja a szám nem tudom miért.
Egyébként nem vagyok finnyás de nem kellemes mikor ez történik úgyhogy inkább nem teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!