Normális dolog az,hogy elköltöztem otthonról,és abszolút nem érdekel a karácsony?
Most tulajdonképpen azzal van gondod, hogy akivel együtt élsz az nem ugyanazt gondolja az együttélésről, mint te.
Most van itt a pillanat, hogy ezt tisztázzátok és ha nem tudtok dűlőre jutni, akkor elbúcsúzzatok - te meg visszaköltözz anyádhoz amíg olyan embert nem találsz aki nem cselédet keres hanem társat.
Nem véletlenül van az a régi mondás hogy lakva ismerszik meg az ember. Pont erről szól, hogy előtte mindenki csak feltételezi milyen lesz a másik, vagy elhiszi amit mond magáról. Amikor meg ott vagytok együtt akkor kiderül mi a valóság és hogy hisztinek nevezi azt ami neked a lényeg lenne.
Beszéljétek meg!
Mond el, hogy az együttélés KÖZÖS munkát, feladatokat jelent és nem azt, hogy ő elvárja, hogy te megtedd ami kell neki meg neked. De ugyanúgy ő is gondolhatja - ezt se hagyd figyelmen kívül - hogy neki miért is kellene másképpen csinálnia, mint ahogy szeretné. A beszélgetés azért fontos hogy megismerjétek a másik hogyan gondolja az együttélést, a feladatok megosztását - és el lehessen dönteni, hogy tudtok-e együtt élni vagy sem.
Ha kell akkor te lejjebb tudsz adni az elvárásaidból? Tudod évtizedeken keresztül azt csinálni ami miatt most kérdést írtál ki? Vagy ő képes változni és részt venni jobban a feladatokban, számodra is elegendő mértékben? Akarja-e egyáltalán? Mert lehet hogy neki olyan társ kellene aki szeret másokat kiszolgálni és beéri azzal ha lassan alakulnak a dolgok körülötte.
Beszéljétek meg a dolgot és nem fog működni - mert valószínűleg nem fog - akkor állj fel és menj! Akkor töltsd a karácsonyt a szüleiddel, de ne is menj többet vissza! Minek mennél? Szerinted a következő karácsony más lesz mint a mostani ha maradsz?
En eleve osszeirnám hogyan mikkel lehetne a házat élhetővé tenni.
Pontokba szedve mellé a költségek azok mellé a határidők esetleg a kivitelezes megoldása (hány ember mennyi anyag kell hozzá stb)
Es azt szisztematikusan betartatnám.
Vagy ha gáz az egész ahogy van, eladnám, és önerőnek jo lesz másikba ami KÉSZ VAN.
Ha mindenki hulye körülöttem es luzer, kezembe venném én a dolgokat nekik csak aláírniuk kell meg finanszirozni.
Mindenhol a nő huzoerő.
Nem egy családot ismerek ahol a nő az ész a pasi meg a fiaik is csak test.
A nő miatt van csak haladás fejlodes.
Ismetlem nem egy család ilyen.
Szóval a párod egy nincstelen, lusta, lúzer.
Te választottad őt. Vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Annyi idős vagyok mint a párod, modern lakásom van, cégeim, és céljaim. De csak ostoba, agyatlan picsuszokkal hoz össze a sors mostanában, akiket nem lehet komolyan venni.
Én azt javasolnám, hogy dobbants, és keress olyan partnert, aki partner.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!