Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik intelligencia típus(ok)...

Melyik intelligencia típus(ok) a kiemelkedőbbek nálatok?

Figyelt kérdés

Hivatalosan 9 intelligencia típus van, (zenei, nyelvi, érzelmi, térbeli, logikai, természeti, szociális, intrapersonal(magadba forduló), mozgási), de vannak már más típusok is "felbukkanóban": szexuális, morális, digitáli.

Neketek mi a legerősebb?:)

2023. jan. 10. 18:29
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Engem is ezek érdekelnének, annyira jó témakör.

Személy szerint nagyon rossznak látom a MENSA tesztet, aszerint alig rendelkezek egy alacsonyabb átlag tudásával.

Nekem a nyelvi, intapersonal-is intelligenciáim erősek. Neked? Már, ha nem válaszoltál még.

2023. jan. 11. 11:12
 42/45 anonim ***** válasza:

Én voltam a 7-es és a 9-es. :) És én írtam a MENSA-tesztes dolgot is az előbb.

Viszont nekem is abból jött ez az egész (a kérdéstől függetlenül épp nemrég gondolkodtam el ezen), hogy ez MENSA-teszten szerintem az eredményem alapján én kb. gyengeelméjűnek számítanék, ugyanis 1. nagyon nem vagyok jó az ilyen matematikai feladatokban, 2. még amennyire esetleg menne, annyira sem tudnám a teszten megcsinálni, mert a második oldalra már elveszíteném a türelmemet az sok ugyanolyan feladattól, és odavágnám az egészet.

Nem tudom, ez vajon mit mond rólam, de fizikailag lennék képtelen ennyi ilyen logikai feladatok végigcsinálni. Még, ha oda akarok figyelni, akkor se menne...

2023. jan. 11. 13:06
 43/45 A kérdező kommentje:
Én is, vagy 70-es iq szinten élem az életemet a teszt szerint, csak akkor nem tudom miért tudok ennyire nyelvet tanulni, memorizálni, könyvet írni, rajzolni stb. Modernizálódhatna azért már ez a teszt...
2023. jan. 11. 15:44
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a tesztek amúgy szerintem arra jók, hogy a zseninek kimondott emberek fizessenek jó sok pénzt a MENSA tagságért.
2023. jan. 11. 16:21
 45/45 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy, így.:D
2023. jan. 11. 22:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!