Melyik intelligencia típus(ok) a kiemelkedőbbek nálatok?
Hivatalosan 9 intelligencia típus van, (zenei, nyelvi, érzelmi, térbeli, logikai, természeti, szociális, intrapersonal(magadba forduló), mozgási), de vannak már más típusok is "felbukkanóban": szexuális, morális, digitáli.
Neketek mi a legerősebb?:)
10.-nek
A földművelés, a környezetlvédelemre való fogékonyság, jó érzék a kertészkedéshez, természetközeliség, állatok felé muatott empátia, stb.
11.-nek
Igen ez a helyzet, természetesen én is az vagyok nőként meg, minden fordító, nyelvész férfi is...
Akinek erős a nyelvi az írja le magyarul ennek a mondatnak a jelentését:
ನಾನು ಸಲಿಂಗಕಾಮಿ
Fordító program használata nem ér
Attól, hogy valakinek jó a nyelvi érzéke, miért kellene ezt tudnia...?
Én több idegen nyelvet beszélek nagyon jól, és könnyen is tanulom őket, és érdekelnek is. A magyar nyelvre is nagy hangsúlyt fektetek, a kifejezésre, helyesírásra, választékosságra... Ezért mondtam, hogy jó a nyelvi intelligenciám.
Ettől még ezt, amit ide írtál a 13-as hozzászólásodban, nem tudom lefordítani, mert ezt nem ismerem. Na, bumm...
Ellenben a környezetinél így a magyarázat alapján alul maradok. :) Nyilván az állatokat tisztelem, de ennyi. Még egy szobanövényt sem tudtam soha huzamosabb ideig életben tartani.
Én is imádok nyelveket tanulni, olvasni és írok.:) De nyilván nem megy 20000 nyelv...:D Bár mostanában elkezdtem thai sorozatokat nézni, szóval ki tudja.:D
A természeti nekem is gyenge. Szeretem az állatok, és szeretnék környezetvédelemmel foglalkozni, de ez inkább érzelem orientált nálam.
Most kitöltök egyet én is.:)
Általában ez van. Nálam is látszik, hogy van ami sehol sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!