Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik intelligencia típus(ok)...

Melyik intelligencia típus(ok) a kiemelkedőbbek nálatok?

Figyelt kérdés

Hivatalosan 9 intelligencia típus van, (zenei, nyelvi, érzelmi, térbeli, logikai, természeti, szociális, intrapersonal(magadba forduló), mozgási), de vannak már más típusok is "felbukkanóban": szexuális, morális, digitáli.

Neketek mi a legerősebb?:)

2023. jan. 10. 18:29
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:

10.-nek

A földművelés, a környezetlvédelemre való fogékonyság, jó érzék a kertészkedéshez, természetközeliség, állatok felé muatott empátia, stb.

11.-nek

Igen ez a helyzet, természetesen én is az vagyok nőként meg, minden fordító, nyelvész férfi is...

2023. jan. 10. 19:09
 12/45 anonim ***** válasza:
0%

Akinek erős a nyelvi az írja le magyarul ennek a mondatnak a jelentését:

ನಾನು ಸಲಿಂಗಕಾಮಿ

Fordító program használata nem ér

2023. jan. 10. 19:09
 13/45 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valakinek jó a nyelvi érzéke, miért kellene ezt tudnia...?

Én több idegen nyelvet beszélek nagyon jól, és könnyen is tanulom őket, és érdekelnek is. A magyar nyelvre is nagy hangsúlyt fektetek, a kifejezésre, helyesírásra, választékosságra... Ezért mondtam, hogy jó a nyelvi intelligenciám.

Ettől még ezt, amit ide írtál a 13-as hozzászólásodban, nem tudom lefordítani, mert ezt nem ismerem. Na, bumm...

Ellenben a környezetinél így a magyarázat alapján alul maradok. :) Nyilván az állatokat tisztelem, de ennyi. Még egy szobanövényt sem tudtam soha huzamosabb ideig életben tartani.

2023. jan. 10. 19:12
 14/45 A kérdező kommentje:
Lehet nem tudom lefordítani a fordító nélkül, de akkor is magasabb a nyelvi iq-m, mint neked az összes egyben.
2023. jan. 10. 19:13
 15/45 A kérdező kommentje:

Én is imádok nyelveket tanulni, olvasni és írok.:) De nyilván nem megy 20000 nyelv...:D Bár mostanában elkezdtem thai sorozatokat nézni, szóval ki tudja.:D

A természeti nekem is gyenge. Szeretem az állatok, és szeretnék környezetvédelemmel foglalkozni, de ez inkább érzelem orientált nálam.

2023. jan. 10. 19:16
 16/45 anonim ***** válasza:
42%
Én is imádok nyelveket tanulni, beszélem a bolygó összes nyelvét, sőt még a 200000 fényéven belüli összes alien nyelvét is megtanultam. Viszont a természeti olyan szinten alacsony hogy ha ránézek egy virágra abban a pillanatban elhervad
2023. jan. 10. 19:20
 17/45 anonim ***** válasza:
75%
Magamtól az érzelmit, vagy nyelvit mondtam volna, de rákerestem a témára és kitöltöttem 2 tesztet is. Mindkettőn ugyanaz jött ki: a nyelvi; ami a leírások alapján illik is rám.
2023. jan. 10. 19:38
 18/45 anonim ***** válasza:
Én valamiben magas szinten vagyok, valamihez viszont analfabéta. Érdekes
2023. jan. 10. 19:49
 19/45 A kérdező kommentje:

Most kitöltök egyet én is.:)

Általában ez van. Nálam is látszik, hogy van ami sehol sincs.

2023. jan. 10. 19:54
 20/45 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs olyan ember, aki mindenből egyformán jó vagy rossz lenne. Az a természetes, hogy van, amiben jobb valaki, van, amiben meg rosszabb.
2023. jan. 10. 19:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!