Melyik intelligencia típus(ok) a kiemelkedőbbek nálatok?
Hivatalosan 9 intelligencia típus van, (zenei, nyelvi, érzelmi, térbeli, logikai, természeti, szociális, intrapersonal(magadba forduló), mozgási), de vannak már más típusok is "felbukkanóban": szexuális, morális, digitáli.
Neketek mi a legerősebb?:)
A szexuális biztosan 0, mert 26 évesen szűz vagyok. :P Szociális nem erős, mert inkább introvertalt vagyok.
Nyelvi nagyon jó, EQ is, természeti is szerintem.
21.-nek
Pontosan az Iq tesztek alapján mindig butának hittem magamat, mert a matekom nagyon gyenge, aztán nyilván ezelőtt is, kezdtem észre venni, hogy ez a teszt nem minősíti a tudasom, mert csak egy kis szeletet vizsgál meg.
22.-nek
A szexuális nekem szerintem egész jó is lehet, pedig én is az vagyok. Ez ahogy néztem, sokkal inkább az elméleti tudás, nyitottsag, tolearancia, a témához való őszinte hozzáálas is már. De persze ha átéled akkor tudod ezt igazan "mérni".
23.-nak
Nekem sajnos a sport nagy gyengém, sosem tudtam kihozni magamból így túl sokat.
Azért a szexuális intelligencia az nagyon egy mondva csinált fogalom… egy ilyen állatias cselekedethez ugyan hova kell az intelligencia?
Egyik legnagyobb koponya os undorítónak tartotta a szexet és aszex is volt… erről ennyit
A szex mióta állatias cselekedet? A tantrikus szex, a Káma-szútra, hallottál már ezekről? Sajnalom, ha csak így állsz ehhez. Külön ágként kezeli ezt a pszichológia is. Egy nagyon sokrétű téma ez, pszichésen, fizikalisan, tudományosan is.
Én is aszexualisnak definiálom magamat, mégis látom ennek a sokféleségét, amit sokan csak egy állatias valaminek látnak...
Ha a biológiát nézem, azt én is szeretem.:) De, nehéz ezt így megítélni, egyszer annyira kitöltenék egy valódi tesztet, ahol mindent néznek.
Sok sikert a párkereséshez.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!