Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én érzem úgy, hogy a...

Csak én érzem úgy, hogy a Budapestre érkező 40 év alatti turisták nagy része bunkó?

Figyelt kérdés
Úgy mozognak az utcán, mintha övék lenne a város, kb. direkt neked jönnek (mert ő aztán nem fog kitérni az útból) és még csak annyit se nyög oda, hogy sorry. Hangosan beszélnek, mint aki nagyothall.
2023. jan. 7. 13:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
61%
Nyilvánvalóan csak a nyugat-európai turistákat utálod. Hat az agymosás!👌🏼
2023. jan. 7. 15:24
 12/21 A kérdező kommentje:

Ezt kifejtenéd bővebben?

2023. jan. 7. 15:39
 13/21 anonim ***** válasza:
14%
Bővebben: fogykos vagy
2023. jan. 7. 15:47
 14/21 anonim ***** válasza:

Na mert magyar ember nem ilyen :D

És még külföldre sem kell menjen ezért, elég ha elmegy a szomszéd városba.

#10 Látom elgurult a gyógyszer nálad. Senki nem a kérdezőt rugdossa, de ha valaki felállít egy erősen offenzív "mindenki köcsög" véleményt, akkor ne csodálkozzon, ha nem csak vállveregetést fog kapni.

2023. jan. 7. 17:43
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

Igen, főleg az angol és német turisták a legnagyképűbbek, de a spanyolok, olaszok is tenyérbemászóak. Nincs itt semmiféle propaganda, csak sokat sétálok Budapes utcáin.

Az ázsiaiak, dél-amerikaiak és egyéb országok turistái, akik nincsenek olyan közel, kevesebbet hallanak rólunk, és nem néznek le annyira, azok sokkal kulturáltabbak.

És semmi köze a politikához, kb. 15 éve, amióta elindult ez az igénytelen buliturizmus, azóta így van ez. Érdekes, hogy a társasházakban is nyugalom van, amíg magyarok lakják, aztán amint megjelennek a részeges angol prolik, leesik a színvonal.

2023. jan. 7. 17:49
 16/21 anonim ***** válasza:
54%
Közös képviselőként megerősítem amit a 15-ös mondott.
2023. jan. 7. 18:00
 17/21 anonim ***** válasza:
Elég sok hangoskodó,részeg idiótát láttam már utcán,tömegközlekedésen,úgyhogy szerintem is van benne valami.Nem mondom,hogy a legtöbb ilyen,csak sok van.Egyszer pld.bicikliúton tekertem hajnalban,három külföldi lófrált az út közepén,a srácra rácsengettem,mire agresszívan elkezdett hőbörögni.Mondtam neki,hogy "fuck you!" A két lány társa kért elnézést miatta.
2023. jan. 8. 08:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Ezt én is tapasztaltam, bár inkább csak kelet-európai turistákkal (couchsurfingen aktív host vagyok, sok turista száll meg nálam, és vezetem körbe őket Budapesten). Én is észrevettem, hogy nem szokás nekik megköszönni, ha pl valaki elengedi őket az utcán, de én mindig pótolom helyettük. Sosem szólok rájuk, nagyon védem Magyarország hírnevét, csak kedvesen elmagyarázom, hogy nálunk ez szokás.
2023. jan. 13. 13:24
 19/21 A kérdező kommentje:
Hmm, az a kérdés, hogy ez a turistákra jellemző (extrovertált?) hajlam vagy ez attól teljesen független?
2023. jan. 13. 16:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik turista extrovertált,de ha az is,akkor is lehet kultúráltabban várost nézni,szórakozni.
2023. jan. 20. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!