Csak én érzem úgy, hogy a Budapestre érkező 40 év alatti turisták nagy része bunkó?
Sajnos rossz a megállapításod. És nem is mondtam, hogy minden turista ilyen.
Igen, te érzed.
Mert volt több rossz tapasztalatod.
De ez nem a valóságról ad képet hanem a szerencsédről.
Igen, egymás mellett jönnek, nem engednek el, hanem neked kell oldalra állni, hogy őfelsége és királyi barátai egymás mellett elhaladhassanak a járdán.
A zebráknál a pirosat szinte sosem veszik figyelembe, sem gyalog, rollerrel meg pláne nem.
Ha meg olyan házban élsz, ahol van airbnb lakás, akkor remek ízelítőt kapsz mennyire is kulturáltak.
Aki a belvárosban él, az tudja.
Olyanok, mint a cigányok.
Szerintem az átlag magyar sokkal bunkóbb, mint egy átlag turista. Tudtommal például nem ők húznak le minket, amikor ide jönnek, hanem mi őket, lásd: vendéglátás csalások.
Rám mindig mosolyognak, felüdülés, ha találkozok 1-1 turistával. Persze kivételek mindig vannak.
Szerintem igazad van, én is utálom a nyugat-európai turistákat, ahogy kisajátítják maguknak az utcát, ordibálnak, részegeskednek, elfoglalják az egész járdát és k*rvára érezni rajtuk, hogy kelet-európai rabszolgának tekintenek minket, akiknek az ő szórakoztatásuk az egyetlen feladata.
Nyilván itt a válaszolók egyetlen célja mindig belerúgni a kérdezőkbe, úgyhogy nem érdemes foglalkozni velük. Van itt egy törzsmag, akik szerint budapest maga a kánaán, minden tökéletes és magyarországon mindenki könnyedén kereshet évi 150 ezer Eurót informatikusként, így fantasztikus az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!