Miért vonzom be a mentálisan beteg férfiakat?
Figyelt kérdés
Gondolok itt nárcisztikus, vagy pszichopata férfiakra. Már többedszerre járok így. Meglátnak valahol és elkezdenek tapadni, nem tudom őket lerázni. Ha határozott elutasítással találják szembe magukat, akkor feldühödnek és bosszú hadjáratba kezdenek.
Mi lehet a gond?
2023. jan. 5. 14:21
21/34 A kérdező kommentje:
18# nagyon messze állsz a valóságtól. Soha nem volt cicababa kinézetem, sminkelni sem szoktam, az öltözködésem meg inkább sportos.
2023. jan. 5. 16:37
22/34 anonim válasza:
A hajad szőke, szőke+barna, vagy sima fekete?
23/34 A kérdező kommentje:
Barna, bár nem tudom ez miért fontos.
2023. jan. 5. 16:42
24/34 Noren1989 válasza:
Mert valamit ki kell talàlni, h vajon miért vagy àldozat-típus 🥱🤫🤔🤔🤔
Amúgy kizàrólag a kisugàrzàsodhoz lesz köze, semmint a veleszületett, vagy formàlt külső jegyeidhez.
25/34 anonim válasza:
Szerintem itt inkább az lesz a gond, hogy a kislány olyan helyeken fordul meg legtöbbször, ahol ezeket a tapadós, nyomulós csávók törzshelye leledzik.
Biztos nem egy könyvtárban történnek ilyen közeledések.
26/34 A kérdező kommentje:
25# nem járok bulizni soha. Ha hiszed, ha nem, volt, hogy szimplán az utcán látott meg egy ilyen.
2023. jan. 5. 18:05
27/34 A kérdező kommentje:
24# milyen lehet akkor a kisugárzásom? Én nem látom magam kívülről….
2023. jan. 5. 18:06
28/34 anonim válasza:
Utcán látott meg? Te pedig pszichiáter rezidens vagy, így meg tudod állapítani, hogy mentálisan betegek. Durva, kérek időpontot hozzád.
29/34 A kérdező kommentje:
28# látom még mindig nem érted. Nem baj, akkor ne erőltesd.
2023. jan. 5. 18:15
30/34 anonim válasza:
Ezt légyszi magyarázd el hogy működik egy ilyen utcás ismerkedés.
Nagyon kíváncsi vagyok rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!