Miért vonzom be a mentálisan beteg férfiakat?
Gondolok itt nárcisztikus, vagy pszichopata férfiakra. Már többedszerre járok így. Meglátnak valahol és elkezdenek tapadni, nem tudom őket lerázni. Ha határozott elutasítással találják szembe magukat, akkor feldühödnek és bosszú hadjáratba kezdenek.
Mi lehet a gond?
“Az áldozat típus legfőbb ismérve, hogy kerüli a konfliktust, olyan dolgokba is belemegy – látszólag lelkesen -, amelyeket legszívesebben visszautasítana. Képtelen nemet mondani, képtelen kiállni magáért, mert úgy gondolja, mindenki többet ér nála, mindenkinek a gondja-baja előrébbvalóbb a sajátjánál.”
Na ez rám nagyon nem igaz. Persze lehet a külsőm megtévesztő és először nyilván csak azt látják.
12# nem írtam, hogy hangadó vagyok…
Ez egy nagyon értelmes komment volt.
4# nálam a látszat csal. Elég erőteljes a személyiségem
Persze lehet a külsőm megtévesztő és először nyilván csak azt látják.
Ezeket te írtad.
Szerintem tipikus cicababa kinézeted van, a helyi menő gyerek pedig erre buknak.
Amikor rájönnek, hogy te nem akarsz velük semmit kezdeni, akkor pedig berágnak és bunkók lesznek, mert nem erre számítottak.
Ennyi az egész, nem kell többet belemagyarázni.
16,19,
Hát végülis igen, a csávóknak vagy túl nagy önbizalmuk van, vagy túl kevés. 50-50%. :D
Ennyi erővel a kérdező is lehet kis önbizalmú, lehet önbizalmat látszólagos határozottsággal kompenzáló, de lehet egy ripacs személyiség is, aki olyan körülményt okol, amiről ő állítólag nem tehet.
Vagy így van, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!