Lányok, nők! Hogyan reagálnátok az alábbi esetben?
Csak annyit, hogy remélem veled is így bánnak majd a jövőben ha bajban lennél.
Mindig van egy-két ilyen ember, ne foglalkozz velük, csak a kedved rontják.
Semennyire. Kérnék mástól vagy megoldanám máshogyan.
Miért lenne kötelező hogy odaadja azt ami az övé és lehet hogy 2 perc múlva meg neki lesz rá szüksége, pont emiatt van nála?
Én mindig, mindent odaadok másnak ha kérik, de nem kell mindenkinek ezt tennie.
Az övé és azért nem elveszem tőle kérdezés nélkül mert szerintem is az ő joga eldönteni hogy ad-e belőle vagy sem. Akkor el kell fogadni azt a választ is hogy nem ad.
Majd legközelebb én is hasonlóképpen állok a dologhoz ha ő kér tőlem valamit, ennyi.
Eleve fura, hogy olyantól kértél, aki "szándékosan" nem adna. Nem tudom értelmezni ezt a részt.
Ha valakiről tudom, hogy nem szívleljük egymást, eleve nem tőle kérek. Vagy ha mégis, nem lepődök meg annyira a válaszon, hogy még kérdést is írjak ki a gyakorira.
Mi van az emberekkel? Ez egyre rosszabb.
De honnan tudod hogy direkt nem ad, nem hiszed el, hogy nála sincs, vagy mi?
Nekem mikor ilyen volt, kiszaladtam a boltba, meg ahogy láttam nálunk a büfében is lehetett kapni.
De ha kérni kellene, biztos olyantól kérnék, akivel vagyok annyira jóban, hogy tudom, hogy segítene ha szükség lenne rá, azt meg nem feltételezném, hogy mindenki tart magánál, plusz közel sem biztos hogy nekem az jó, ami neki van, szóval én sose kértem igazából, inkább vettem ha nem volt nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!