Miért irigykedem másokra akkor mikor az ismerőseim körében eljegyzés, házasság, gyerek fog születni?
Irigylem kicsit ezeket a dolgokat, mert nálam még egyik sem valósult meg, és persze ilyenkor jönnek a gratulációk is, mintha ezek olyan csodálatos dolgok lennének pl. gratulálok a házassághoz, egész életen át tartó boldogságot kívánok, vagy, gratulálok a gyermekáldáshoz, a legboldogabb éveitek csak most fognak következni stb.
Nekem meg olyan, mintha ezekből a nagyon jó dolgokból kimaradnék.
Amit te irigyelsz, az a kirakat. Megértem, mert fiatal koromban ugyanebben a cipőben jártam. Hidd el, addig jó, amíg nem kötelezted el magad. Házasság, otthonteremtés, gyerek, napi gondok... Kell ez neked? Élvezd a szabadságod, amíg lehet, és ne törődj másokkal.
N
Én is kva irigy vagyok és úgy érzem lemaradok valamiről.
Több, mint egy éve van párom, tudom, hogy eljegyzés, esküvő és gyerek is lesz 5 éven belül, így könnyebb, mint szingliként volt, de akkor is zavar nagyon. Mintha én kevesebb lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!