Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A gyk valami jelképe a társada...

A gyk valami jelképe a társadalomnak?

Figyelt kérdés
Itt van egymáshoz egészen közel rengeteg ember, aki magányos vagy valami emberi kommunikáció hiányzik neki és valahogy mégsem értenek szót, tiltják egymást, megsértődnek, megvannak győződve, hogy a többivel nem lehet. És ez egy nagy tömeg.
2022. dec. 31. 19:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
25%
Igen, ezért tud nyerni sorozatban a fityisz. Én mondjuk pont az 5% normális GYK-zó emberek közé tartozom.
2022. dec. 31. 19:17
 2/18 anonim ***** válasza:
71%
Teljes mértékben, hisz itt sincs összetartás, összefogás. Mindenki olyan, mint az engedetlenkutya: ha nem figyelsz, a falu végén sem találod meg.
2022. dec. 31. 19:25
 3/18 anonim ***** válasza:
75%

És tedd hozzá, hogy rendkívül szerény is vagy.

Boldog új évet!

2022. dec. 31. 19:34
 4/18 A kérdező kommentje:
#1 nyilván mindenki abban az 5%-ban van :D
2022. dec. 31. 19:34
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Miféle nagy tömeg. Párezer ember mászkálhat ide rendszeresen, meg pár százezer lehet aki kérdésre keres választ alkalmanként, na ők nem vesznek részt semmi ilyesféle interakcióban. Miféle összefogás hiányzik innen? Válasszuk meg a bölcsek tanácsát, alapítsunk szakszervezetet vagy miben kéne összetartani?
2022. dec. 31. 19:36
 6/18 anonim ***** válasza:
94%
#3, #4: Nem fogok magyarázkodni. De én, sokakkal ellentétben, tényleg azért regisztráltam ide, hogy konstruktívan próbáljak válaszolni vagy értelmesen igyekezzek kérdezni.
2022. dec. 31. 19:36
 7/18 A kérdező kommentje:
#5 inkább tiltsuk le egymást :D
2022. dec. 31. 19:38
 8/18 anonim ***** válasza:
68%
6 Csak aztán valahol félrement a dolog? :D
2022. dec. 31. 19:40
 9/18 anonim ***** válasza:
48%

Nem tudsz sikerrel konstruktivan és segítőkészen sikeresen válaszolni, mert ha le1rod, hogy a szénmonoxid és a széndioxid két különböző dolog, és a szénmonoxidba sokan meghalnak minden évben, akkor 0-ra lepontoznak. Ha még azt is leírod, hogy a víz az H2O, akkor leesik a szinted 1,5-re (nem mintha számítana a szint)

2022. dec. 31. 19:43
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
#9: Ezek már nem érdekelnek. A 8-as is provokálni próbál, de arra nem is reagálok. Öt évvel ezelőtt elég sok balhém volt itt az ilyen trollok miatt, de azóta megtanultam lekakkantani őket.
2022. dec. 31. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!