Mint nő, ciki átmennem a szomszédba szilveszterezni csak pasikból 11 főből álló társasághoz?
Ismerek 2 pasit a volt osztálytársaimat mert ők laknak itt a szomszédban, meg aztán még hármat látásból na és meghivták a barátaikat magukhoz ill. engemet is.
Mondtam hogy átnézek majd pici időre és utólag tudtam meg hogy csak pasik lesznek ott.
Most igy kicsit fura hogy csak egyedül leszek ott mint nő.
Az egyik volt osztálytársam szüntelenül bolondozni szokott, szinte az élete viccből áll és igy nem is igazán veszem komolyan őt, mert viccesen mondta hogy "óvszert azért hozzál mert mi kaját és a piát biztositjuk".
Viccnek fogtam fel, de most igy utólag mi lesz ha fognak viccelgetni majd ilyen beszólásokkal, mert eléggé irritáló ez számomra.
Hivtam egyik barátnőmet, de ő csak később jön nálam én meg már késő este nem akarok kóborolni kint mert félek a petárdáktól meg a kutyáktól a sötét utcában olyan késő este.
Ne menjek oda hozzájuk?
Már mondtam hogy viszek majd sütit meg szendvicset.
Ha nem megyek akkor az osztálytársaim hülyének gondolnak majd.
27N
"Ismerek 2 pasit a volt osztálytársaimat mert ők laknak itt a szomszédban, meg aztán még hármat látásból"
11-2-3=6 6 teljesen ismeretlen, 2 ismerős, 3 látásból ismerős.
Na mindegy, csak gondoltam maradjunk a tényeknél, mert aztán itt az 5. oldal felé már kezdenek elkallódni.
Megpróbálom leírni érthetően, hátha a kevés intelligenciáddal is képes leszel felfogni:
Azt írja 11-ből 2-őt ismer, 3-at látásból. Tehát már valamilyen szinten meg tudja határozni, hogy milyen összetételű a társaság. Látja, hogy Kokeró banda, vagy infós kocka csapat.
27 évesen kellene legyen az embernek annyi döntésképessége, hogy retardáltak megkérdezése nélkül is képes legyen eldönteni, akar-e csatlakozni egy társasághoz, vagy nem akar csatlakozni.
27 évesen már nem a "ciki" korszakban kellene lenni, nem az "úristen kukijuk van" szinten kellene tartani.
Mondjuk a kérdező a kommentjei alapján nem is 27 éves. Mehet a lepontozás :D
Szerintem ez nem "ciki nem ciki" kérdés, hanem kibaaszott para.
Óvszert vigyél... Ha ilyet nekem mond, szépen megkérem, hogy magyarázza el, ebben mi vicces. Nem jönne ki jól belőle. De az fix, hogy nem mennék el.
46: Neem veszem őt komolyan mmert élete a b olondozás. és a suliban is halálra viccelt miindenkit és mindenről.
kicsit bolondos meg
szelehburdi de nem vészes.
Óvszereim pedig svannak de nem szexelni
mennék oda ha még is elmennnék ahogyan pár váhlaszadó is hülyéskedik ezenn .
Te egy fogyatékos vagy, 41-es haveroddal együtt, ha szerintetek normális, hogy valaki elmegy 11 ismeretlen közé. Mert nem, az, hogy látásból ismerem, az nem ismerős. Itt esetleg a 2 osztálytárs lehet ismerős, de velük se tart olyan kapcsolatot a kérdező. De mint írtam, az alacsony intelligenciájú birkuiknak, nektek, ez meghaladja a tudását.
És attól, hogy a szomszédjában laknak már jó lesz a kapcsolat? Te benyalsz minden szomszédodnak te gyökér? Maga a kérdező írta le, hogy senkivel nincs baráti viszonyban 9-et konkrétan egyáltalán nem siemr mert sose beszélt velük. Tehát akkor miről beszélsz te IQ nulla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!