Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mint nő, ciki átmennem a...

Mint nő, ciki átmennem a szomszédba szilveszterezni csak pasikból 11 főből álló társasághoz?

Figyelt kérdés

Ismerek 2 pasit a volt osztálytársaimat mert ők laknak itt a szomszédban, meg aztán még hármat látásból na és meghivták a barátaikat magukhoz ill. engemet is.

Mondtam hogy átnézek majd pici időre és utólag tudtam meg hogy csak pasik lesznek ott.

Most igy kicsit fura hogy csak egyedül leszek ott mint nő.

Az egyik volt osztálytársam szüntelenül bolondozni szokott, szinte az élete viccből áll és igy nem is igazán veszem komolyan őt, mert viccesen mondta hogy "óvszert azért hozzál mert mi kaját és a piát biztositjuk".

Viccnek fogtam fel, de most igy utólag mi lesz ha fognak viccelgetni majd ilyen beszólásokkal, mert eléggé irritáló ez számomra.

Hivtam egyik barátnőmet, de ő csak később jön nálam én meg már késő este nem akarok kóborolni kint mert félek a petárdáktól meg a kutyáktól a sötét utcában olyan késő este.

Ne menjek oda hozzájuk?

Már mondtam hogy viszek majd sütit meg szendvicset.

Ha nem megyek akkor az osztálytársaim hülyének gondolnak majd.

27N

2022. dec. 30. 18:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 Darius- ***** válasza:
58%
Az 5-el értek egyet. Kényszeresen meg akarsz felelni, osztalytarsnak-mindenkinek. Szabad ember vagy, amugy szerintem menj el nyugodtan. Ahol én fogok bulizni holnap ott is csak egy lany lesz. Ha ellenkezo nemuekkel vagy altalaban tulértékelnek, vagyis inkabb jobban fogod érezni magad.
2022. dec. 30. 20:39
 32/64 anonim ***** válasza:
59%

"óvszert azért hozzál mert mi kaját és a piát biztositjuk"

Hát ha egy elég felületes, régebbi ismerősöm (volt osztálytárs eléggé ez a kategória) már színjózanon, a buli előtt is ilyen "poénokat" süt el, csak akkor mennék át, ha mindenképpen d.ugni akarnék akárkivel/akárkikkel.

Ő lehet, hogy csak poénkodott, de lesz ott 10 másik, különböző mértékben ittas pasi is, és egy részeg pasi nagyon-nagyon hülye tud lenni.

2022. dec. 30. 21:14
 33/64 anonim ***** válasza:
32%
Nyugodtan pontozzatok le, de akik erőszakolásról fantáziálnak azok az életben nem voltak még sem házibuliban sem semmilyen társasági összejövetelen. De lehet bennem van a hiba, hogy a mi társaságunkban még egyetlen nőt sem erőszakoltunk halálra.
2022. dec. 30. 21:15
 34/64 anonim ***** válasza:
49%
#33, nem erőszakolásról van szó, de én pl. azt sem szeretem, ha látásból ismert szomszédok taperolnak - és ugye szigorúan csak a buli kedvéért persze...
2022. dec. 30. 21:17
 35/64 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem meg te kevered azt, amikor összeülnek cimborák, akik ismerik egymást, egy olyan helyzettel, ahol 1 nő lesz, 11 pasival, akiből 9-et abszolút nem ismer és 2-t is csak felületesen.

2022. dec. 30. 21:45
 36/64 anonim ***** válasza:
67%
Én biztosan nem érezném magam biztonságban 11 gyakorlatilag idegen férfi társaságában. Főleg úgy nem, hogy ha már az esemény előtt azzal poénkodnak, hogy majd megdugnak. Mint tudjuk, minden vicc félig igaz. Eszem ágában nem lenne átmenni ezek után.
2022. dec. 30. 22:03
 37/64 anonim ***** válasza:
37%
#36: mi a baj a szexszel?
2022. dec. 30. 22:33
 38/64 A kérdező kommentje:

Most már tényleg el vagyok bizonytalanodva a válaszokat olvasva.

Lassan kezdem qurvának érezni magam ha elmennék oda...

2022. dec. 30. 22:38
 39/64 anonim ***** válasza:
60%
Attól még nem leszel qrva, hogy nem a jövőbeli gyermeked apjával szexelsz, hanem szilveszter este összefekszel egy (vagy több) pasival, akiket nem ismersz olyan jól. A védekezésre figyeljetek! A szexben semmi rossz nincs.
2022. dec. 30. 22:50
 40/64 anonim ***** válasza:
34%
Máshogy nem tudod magad érezni ha elmesélsz bármit, vagy qrvának vagy antiszociális elmebetegnek ha otthon maradsz, vagy pedig házas ürítőtartálynak vagy ha házas vagy akkor is qrvának mert biztos megcsalod. Úgyhogy erre ne hagyatkozz. Így is úgy is magukból indulnak ki az emberek, aki jószándékú az egy normális társaságot fog elképzelni. Mindenesetre ha átnézel 1-2 órára, farmer kapucnis pólót javaslok minimál sminkkel.
2022. dec. 30. 22:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!