Mint nő, ciki átmennem a szomszédba szilveszterezni csak pasikból 11 főből álló társasághoz?
Ismerek 2 pasit a volt osztálytársaimat mert ők laknak itt a szomszédban, meg aztán még hármat látásból na és meghivták a barátaikat magukhoz ill. engemet is.
Mondtam hogy átnézek majd pici időre és utólag tudtam meg hogy csak pasik lesznek ott.
Most igy kicsit fura hogy csak egyedül leszek ott mint nő.
Az egyik volt osztálytársam szüntelenül bolondozni szokott, szinte az élete viccből áll és igy nem is igazán veszem komolyan őt, mert viccesen mondta hogy "óvszert azért hozzál mert mi kaját és a piát biztositjuk".
Viccnek fogtam fel, de most igy utólag mi lesz ha fognak viccelgetni majd ilyen beszólásokkal, mert eléggé irritáló ez számomra.
Hivtam egyik barátnőmet, de ő csak később jön nálam én meg már késő este nem akarok kóborolni kint mert félek a petárdáktól meg a kutyáktól a sötét utcában olyan késő este.
Ne menjek oda hozzájuk?
Már mondtam hogy viszek majd sütit meg szendvicset.
Ha nem megyek akkor az osztálytársaim hülyének gondolnak majd.
27N
Mondjuk az elég gáz, ha házibuliba mész haverokkal/barátokkal és az italodat kell figyelgetni....
19: Mi akar ez lenni? Semmi nem jön be.
Hát nem tudom, még nem döntöttem el. Ha el is mennék, azt sem tudom mit vegyek fel, milyen rucit illik olyankor felvenni.
Az a két volt osztálytársam elég szeleburdi, de sosem volt velük bajom. Barátaikat meg kollégáikat hivták meg a bulira és azt még megtudtam hogy a kollégák közt van egy 36 éves pasi aztán meg egy elvált is és a többi az nagyjából az én korosztályom.
Hajlamos vagyok egy-két pohár pezsgőtöl majdnem kilenni, igy nem is igazán birom az alkoholt és tömény pedig szóba sem jöhet az kizárt.
Nem hinném hogy bele tennének bármit is a poharamba és ez nem olyan mint egy szórakozóhely ahol mindenféle alak előbukkan.
Az egyik barátnőm meg hülyéskedik hogy tuti hogy meg akarnak engem "rakni" meg ilyeneket, dee csak bolondozik.
Lehet az utolsó pllanatban meggondolom magam, de addig még kinozom magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!