Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi pénzért kockáztatnád...

Mennyi pénzért kockáztatnád az életedet?

Figyelt kérdés

Tegyük fel van egy házban egy őrzött páncélszekrény amit fegyveres őrök őriznek. A páncélszekrény nincs bezárva így ha bejutsz és nem kapnak el tiéd a benne levő pénz. Egy tetszőleges fegyvert vihetsz magaddal viszont egyedül kell menned. Vagy sikerül vagy nem, vagy te ölöd meg az őröket és bejutsz vagy ők lőnek le téged.

Egy ilyen fiktív történetben mennyi lenne az a minimum összeg, amiért bevállalnád?

2022. dec. 28. 21:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
96%
#8 magasabb a végzettségem mint 8 általános és fehérember vagyok.. szóval így máris kizártam magam a játékból.
2022. dec. 28. 21:54
 12/28 anonim ***** válasza:
89%
Mindig annyiért kockáztatod az életed, amennyi a szekrényben van pénz.
2022. dec. 28. 22:05
 13/28 anonim ***** válasza:
20%

Ott van a kérdésben, hogy fikció, erre elkezdik magyarázni az emberek, hogy ez a "valóságban" miért nem működhet... :D

Hát figyelj, ha ez nem egy határidős lehetőség, akkor kezdetben elkezdenék rá felkészülni, elmennék lőni, gyakorolnám az ilyen "gurulásokat", a masírozást, a lopakodást, vennék full fekete kényelmes ruhát, amibe érdemes elmennem, megpróbálnám kifigyelni az őröket, van-e valamikor műszak váltásuk, vagy olyan pillanatuk, amikor nem annyira figyelnek, nem annyira éberek, vagy esetleg van-e lehetőség valahogyan őket megkerülni, vagy esetleg a távolból lelőni őket távcsövessel, szóval megpróbálnék rákészülni.

Ha viszont határidős, ilyen most vagy soha lehetőség, akkor választanék egy olyan fegyvert, aminek nagy tárja van, és sok töltényt képes kilőni kevés idő alatt, valami SMG vagy valami ilyesmit ha a GTA-s emlékeimből indulok ki, és belépésnél már a fegyverrel a kezembe vakon lőnék feléjük kb, hátha a nagy számok törvénye alapján én eltalálom őket, ők meg a meglepetés miatt már nem jutnak el addig, hogy visszalőjenek.

2022. dec. 28. 22:09
 14/28 anonim ***** válasza:
46%
Ja az összeg lemaradt, hát euróban kéne, mert az értékállóbb mint a forint, egy 2-3 millió euróért vállalnám.
2022. dec. 28. 22:11
 15/28 anonim ***** válasza:
96%
Én perpill havi nettó 250-ért vállalom, hogy bármikor kinyírhatnak :D (vettem már el kést és fegyvernek látszó tárgyat is más kezéből. Tök jó, mi?)
2022. dec. 28. 22:16
 16/28 anonim ***** válasza:
30%
#15 Meg is érdemled, testvérem!
2022. dec. 28. 22:23
 17/28 anonim ***** válasza:
91%
Szóval a gyilkolás megengedett. Hát nekem most a lakásvásárlás a célom, így egy 20 millióért végeznék mindenkivel ott. Valószínűleg két fegyveres őr lesz csak ott akik unalmukban kávézgatnak meg cigizgetnek. Egy távcsöves puskával hangtompítóval felszerelve a közelből szépen egyesével leszedek mindenkit aki a ház körül mozgolódik. Remélhetőleg eldugott helyen van ez a lakás, így lesz időm bőven eltüntetni a testeket és a nyomokat.
2022. dec. 28. 22:42
 18/28 anonim ***** válasza:
90%
#17 Egyébként is a fejformád hajlamosít a bűnözésre.
2022. dec. 28. 22:45
 19/28 anonim ***** válasza:
46%

Ez hülyeség,mert pontok:

1.Ki akit kirabolsz?

Gengszter főnök?

Hivatalnok?

Esetleg egy olyan góré aki simán egyet hazudik,és mindenki ellened van,és esetleg ágyon verhet a pincéjében?

2 mit csinálsz vele?

Vagyis ha még autót szerzek,és gyorsan porgutáliából braziálban költözöl,akkor hogyan hová?

Senkit se ismersz,nincstelen vagy,csak egy kilőhető pénzes csávó vagy nyomor telepen

2022. dec. 28. 22:48
 20/28 anonim ***** válasza:
45%
Semennyiért. Nem éri meg egyszerűen, pénzhez könnyebben is lehet jutni.
2022. dec. 28. 23:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!