Észrevettem hogy?
Mi látszik kedves utolsó????
Hát neki bisztos semmi baja nincsen, nincsen betegsége meg ilyenek.
Bisztos...🤦🏼♀️
Persze, mindent tudsz róla, nem beteg, mással nem csinálja...
Le sem tudod venni a szemed a farkáról... Állandóan azt figyeled, mit csinal a zsebében...
Nem a csávó beteg, hanem te.
Nem tudok róla semmit, de ha ezt rendszeresen csinálja akkor biztosan elmondható hogy ez tuti hogy tudatalatti. Pl; Én inkább arra tippelek hogy merevedési van, bár ezt nehezen veszem észre sajnos. De mindegy, lényegtelen. Olyankor azt lehet észrevenni, hogy állandóan wc-re megy pisilni. Kb óránként 2x-3x. Szóval tuti nem maszturbál, hanem pisil. Nyilván nem látom de elég hamar vissza jön az illemhelyről. Be megy, és 1 perc múlva ki jön. És nem hiszem hogy 1 óra leforgása alatt ismét lenne spermiumja. Szerintem merevedése van, és inkább pisil hogy ez megszűnjön. Én erre tippelek, de mivel nem vagyok férfi, így nem tudok ezügyben állást foglalni.
Hogy pl: Ha egy férfinak merevedése van, akkor inkább nem veri ki mert pl nincsen idő, és ehelyett pisiléssel oldja meg hogy ne álljon fel neki többet. Létezik ilyen???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!