Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Észrevettem hogy?

Észrevettem hogy?

Figyelt kérdés
Nem egyszer észrevettem már hogy az egyik ismerősöm az én jelenlétembe az egyik kezét a nadrág zsebébe rakja és gondolom a farkát fogdossa zsebben keresztül. Látom amit látok, szóval ezt nem tudom nem észrevenni. Illetve van mikor a keze is arrafelé téved. Pl mikor vezet, egy kézzel fogja a kormányt és akkor is a keze a farkánál van. Nehéz ezt bemesélni. De mint írtam a legszembetűnőbb a nadrág zsebébe rakott kéz. És akkor is látni lehetett azt hogy pont oda ér. Mit jelent? Tudom h megakar bszni meg ilyesmi kijelentések jönnek, de nem erre vagyok kíváncsi. Ti miért csináljátok? Áll a farkasok az illető jelenlétében? Vagy mi? Mert nem hiszem hogy ez az ismerős az én jelenlétemen kívűl csinálná. És mégegyszer mondom nehéz ezt beképzelni. A szex téma se érdekel válasznak. Tehát a kérdés az, hogy nadrág zsebben keresztül oda nyultok? Oda szoktatok nyúlni férfiak? Ha igen, akkor élla farkatok? Vagy csak unalombol? Erre válaszoljatok.

2022. dec. 25. 09:01
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
És az ismerőseimet pedig megkérdeztem, ők azt mondják hogy náluk ilyent nem tesz .
2022. dec. 25. 09:28
 12/40 anonim ***** válasza:
84%
Nállam ez akkor van, amikor kellemetlen helyzetbe kerül, pl a zacsi ès a combom közè, ès igazítani kell rajta, illetve a fityma felhúzodik rajta. Van 1 db boxerem, amit mindig elfelejtek kidobni, frlvesuem, olyankor az egyik here kijön a boxerből ès nem szeretem. Illetve van amikor merevedèsem kezd lenni, ès szűk a farmer, akkor oldalra kell igazítani. Egy haveromnak gombás betegsège volt, neki biszketett, de mikor râkèrdeztünk megmondta, ès mondta hogy kezelteti....
2022. dec. 25. 10:32
 13/40 anonim ***** válasza:
80%
Jaj meg mèg egy: fiatalbb koromban ekcèmás volt a combom belseje, ès mocskosul tudott viszketni, azt így vakartam meg. A te szögedből ez úgy látszik mintha....
2022. dec. 25. 10:36
 14/40 A kérdező kommentje:

Mi látszik kedves utolsó????

Hát neki bisztos semmi baja nincsen, nincsen betegsége meg ilyenek.

2022. dec. 25. 10:44
 15/40 anonim ***** válasza:
90%
Ès ezt honnan tudod? Nekem is volt már nemi betegsègem, ès nem mindenki tudott róla...
2022. dec. 25. 10:47
 16/40 anonim ***** válasza:
91%

Bisztos...🤦🏼‍♀️

Persze, mindent tudsz róla, nem beteg, mással nem csinálja...

Le sem tudod venni a szemed a farkáról... Állandóan azt figyeled, mit csinal a zsebében...

Nem a csávó beteg, hanem te.

2022. dec. 25. 11:27
 17/40 A kérdező kommentje:

Nem tudok róla semmit, de ha ezt rendszeresen csinálja akkor biztosan elmondható hogy ez tuti hogy tudatalatti. Pl; Én inkább arra tippelek hogy merevedési van, bár ezt nehezen veszem észre sajnos. De mindegy, lényegtelen. Olyankor azt lehet észrevenni, hogy állandóan wc-re megy pisilni. Kb óránként 2x-3x. Szóval tuti nem maszturbál, hanem pisil. Nyilván nem látom de elég hamar vissza jön az illemhelyről. Be megy, és 1 perc múlva ki jön. És nem hiszem hogy 1 óra leforgása alatt ismét lenne spermiumja. Szerintem merevedése van, és inkább pisil hogy ez megszűnjön. Én erre tippelek, de mivel nem vagyok férfi, így nem tudok ezügyben állást foglalni.

Hogy pl: Ha egy férfinak merevedése van, akkor inkább nem veri ki mert pl nincsen idő, és ehelyett pisiléssel oldja meg hogy ne álljon fel neki többet. Létezik ilyen???

2022. dec. 25. 13:54
 18/40 A kérdező kommentje:
Mert Pl olyan szinten merevedése van, hogy a pisiléssel oldja meg ezt a problémát. Létezik ilyen?
2022. dec. 25. 13:55
 19/40 anonim ***** válasza:
84%
A merevedès ès a pisilèsi inger 2 külön dolog..... Pl ha fel vagyok fázva, akkor sokat pisileg, ha sok folyadèkot iszom, sokat pisilek. A merevedès pedig egy inger... Azt nem pisilèssel oldjuk meg... Vagy elmúik vagy kiverjük... De ha minden merevedèst kihasználnánk sebes lenne a farkunk a sok súrlódástól. Az hogy ki menyot masztizik egyènfüggő... Èn hâzas vagyok így ez kb havi szinten 2-3 alkalom, de aki nincs az napi 1 re is tehető.....
2022. dec. 25. 15:48
 20/40 anonim ***** válasza:
72%

18.

Nem.

2022. dec. 25. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!